Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem soha vissza nem térő Pillanatai

Amit elmulasztottál megtenni, azt visszahozni már nem tudod, felül írni nem tudod. Annyit tehetsz, hogy Most jól csinálod majd, hogy most nem szalasztasz el egyetlen ölelést sem, és egyetlen kimondott szót sem, amellyel megvallod az érzéseidet a másiknak, és amellyel mindent tisztázhattok.
Az ember mindent megtapasztal életei során, hogy éretté váljon, és hogy értékelni tudja milyen a sötétségből a Fénybe megérkezni, milyen megtapasztalni az Érme mindkét oldalát, és aztán felismerni, hogy mindeközben az érme soha nem változott, a Lelked mindig ugyanaz maradt, és Isteni Önvalódon semmi nem tudott változtatni.
Ezért ne aggódj bármit is élsz át, mert mindig van Választásod, azt senki nem veheti el tőled.
Ne aggódj ha menekültél a külvilágba életeken át, és elfelejtetted hogy vár Otthon valaki, akinek lelke is van, és a Te lelked közelségére vágyik. Mert most annál jobban fog esni végre hazatérni, és átélni a valódi együttlét örömét, amikor minden ölelés kincset ér a világ ridegsége után, amikor minden Valódi szó felmelegíti szívedet, és magad mögött hagyhatod az álarcok üresen makogó csordáját.
Amikor Belül keresed már a Szerelem értelmét, és nem akarod többé elfojtani az érzéseidet senki kedvéért, és bármilyen dolgot megtennél, ha csak egy perce Együtt lehetnétek, arra az Örökkévaló percre, amely soha nem múlik el. És nincs az a fal, amelyet ne tudnál áttörni Szerelmed erejénél fogva, és nincs az a fájdalom, amelyből ne tudnál kijönni és újjászületni, hogy elérhessétek újra egymás Szívét, és így beteljesüljön Isten legszebb Terve veletek.

Gabryel

nevtelen.png