Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem néha fáj, de végül begyógyít minden sebet

Szerelmed rózsáját akarod, de nem akarsz szembenézni annak töviseivel. Megbízható Társat akarsz, de te nem akarsz megbízható lenni. Harmóniát akarsz a másikkal, miközben a saját lelked se talált még békére, és egyáltalán Önmagára. Igazságot akarsz társad szemében látni, de még te is csukva tartod őket, mert nem akarsz tiszta lapokkal játszani, és felfedni valódi szándékaidat és Érzéseidet.
Nem várhatod el a másiktól azt, amivé te még nem váltál, hiszen a másik amúgy sem azért szegődik melléd, hogy a kívánságaidat lesse, hanem hogy megélhesse önmagát a Szerelmetek által, ki-ki a maga módján, hiszen az átélés már Egyedül történik. Ráadásul társad tükörré változik megalkuvás nélkül, ha szeretnéd, ha nem, és ha még vannak a saját hiányosságaidból fakadó elvárásaid, akkor a másik ezt fogja visszatükrözni feléd, hogy a hiány te Benned van, és az elvárásaid a saját beteljesületlen vágyaidból erednek.
Mert a Valódi álmok már csak ilyenek, soha nem hagynak nyugodni, amíg meg nem valósítod őket, és itt a külvilágnak már semmi szerepe nincs, hiszen se a párod, se a barátaid nem élhetik át helyetted a vágyaid beteljesülését, Csak Te. De épp ezért minden képességet meg is kapsz, hogy felérj a Csúcsra, és elérj bármit, amit csak akarsz.
A Szerelemben Kockára kell tenned minden Érzésedet, hiszen enélkül az Ősbizalom nélkül nincs Eggyé olvadás, mintha csak bámészkodnál a vidámparkban, de egyik játékszerre sem akarsz felülni, mert félsz hogy ki esel a körhintából, és félsz hogy kócos lesz a hajad. Valamit valamiért, ha te semmit nem adsz Önmagadból a Szerelemért, akkor a szerelem sem fog adni önmagából.
Nincs mit veszítened, hiszen a hazugságok hálója úgyis megfojt előbb vagy utóbb, a szerepeid pedig mindig csak szerepek maradnak, vagyis energia és Lélek nélküli bábjáték, amelyet kizárólag Önmagadnak játszol, hiszen aki kicsit is a Lelkével lát és figyel, arra már nem tudsz hatni semmilyen irányból, csak egy jót fog nevetni rajtad. Ha ezeket a beidegződéseket elengeded, azzal csak nyerhetsz, méghozzá Önmagadat.
És néha lehet hogy megfog szúrni a Rózsa tövise, de az Illat, amelyet úgyszintén megkapsz a tövisek mellé, az jelképezi Szerelmetek Esszenciáját, és végül befog gyógyítani minden sebet.

Gabryel

nevtelen.png