Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem játszótere

Néha te vagy a játszótér, ahol a másik ellazulhat és megélheti önmagát szabadon. Ez persze nem azt jelenti hogy bármit megtehet, akkor is ha neked fáj, vagy hogy ezt kényszerből kellene csinálnod, hanem ez pusztán Szeretet, ahogy a karjaidban és lényed közelségében megnyugszik az ő háborgó lelke, miközben a benne lakozó belső gyermek is kiélheti vadságait és régóta elnyomott vágyait, illetve titkon őrzött szavakat is elmondhat neked, amelyeket nem tudott ezidáig kivel megosztani.
Ez a játszótér egy szívtér igazából, és gyógyító hatású, sokkal inkább, mintha le akarnád nyesegetni párod vadhajtásait és bimbózó önvalójának felszínre törését. Mert nem megváltoztatni akarjuk a másikat, vagy akár a saját képünkre formálni, hanem szárnyakat adni neki álmai eléréséhez.
Ha ellenkezel vele, vagy akár támadónak fogod fel a kirohanásait, biztos hogy nem lesz képes lenyugodni és megbékélni, de ha a szívtered valódi és feltétel nélküli szeretet sugároz, akkor az egy olyan támaszt és szilárd talajt képes adni az ő lelkének, amelyről bátran elrugaszkodhat és kiugrálhatja magát, mert tudja hogy nem a semmibe fog visszazuhanni egy elnyomott dühének kitörése után. Mert bízik benned feltétlen, hogy te megtartod ebben az önkívületi állapotában is, és így akár képes lesz elengedni a kiengesztelhetetlennek hitt érzéseit is.
Mindenki vágyik néha gyermeknek lenni, mert az ő naiv csodavárásukkal és ártatlanságukkal még képesek bízni bármiben és bárkiben, és akár egyetlen pillanat alatt képesek átfordítani a sötét gondolatokat pozitív és örömteli érzésekbe, hiszen ők a Jelenben élnek még, és nem értik mi értelme a szenvedésnek, hiszen az nem egy természetes állapotunk, de ahogy felcseperedünk, úgy tanuljuk meg és sajátítjuk el mégis a szenvedés mesterségét.
A Szerelem képes belevinni titeket ebbe az állapotba, amikor annyira felszabadulsz a másik lényétől, hogy szinte azt is elfelejted mi a karma jelentése, és pont ettől leszel képes hatalmasakat ugrani, és végül évezredek karmáját is letenni, hiszen bízik benned a másik, és úgy érzed mindenhol védőháló vesz körül az ő Fényt sugárzó Lelke által, és ekkor a Nagy Ugrás automatikusan megtörténik, mert párod Fénye észrevétlenül belőled is kihozza a legjobbat, vagyis azt a Fény minőséget, amelynek már nincs árnyéka.
Ha te vagy épp a játszótér, akkor te is képes leszel egy gyermek töretlen hitével és bizalmával átfordítani párod minden pillanatnyi haragját és szorongását, méghozzá abban a pillanatban, hiszen alapvetően sem létezik más idő és tér, mint az Itt és Most.
Csak játszatok együtt, és mindketten legyetek támasza a másiknak, mint egy szerelemből szőtt védőháló, amely megtart mindkettőtöket a legnagyobb súrlódások közepette is. Legyetek egymás szeretői és legjobb barátai is, mert csak így tud a Testetek megbékélni önmagával, és a Lelketek Otthonra találni.

Gabryel

fb.png