Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem ízei

Együtt lenni az együtt levés öröméért, közös célokat megvalósítani és együtt álmodozni, talán csak ennyi kell egy harmonikus párkapcsolathoz, sőt, ezeket megvalósítani több mint elég, hiszen a többi életterületet külön kell kezelni, ahogyan a cukrot sem keverjük a sóval.
Tehát a nő az nő marad, a férfi pedig férfi, és nem cserélnek szerepet és tevékenységeket, vagyis a férfi nem kéri a nőt hogy súlyokat emelgessen, a nő pedig nem kéri a férfit hogy fesse ki a körmét. Ha a férfinek olyanja van, akkor nem viszi magával a nőt egy hím baráti társaságba, ahol hőstettekről beszélgetnek, és kiélhetik a versengés szellemét, illetve a nő sem ráncigálja magával a férfit a csajos társaságába, ahol a frizuráktól kezdve mindenről beszélgetnek, ami a külsőt illeti, és persze a nők érzéseiről és legmélyebb érzelmeiről stb.
Ha a Szerelem van a palettán, akkor pedig egy ideig csak a MI létezik, eldobva az egónkat jó messzire, hogy amíg együtt vagyunk, addig ne egymás használásáról legyen szó, és ne az egyéni érdekek vezéreljenek egy ölelés közepette, mert hogy az ego sajnos már csak ilyen, hasznot akar húzni még egy ölelésből is, és úgy játszik a szavakkal, hogy még te is elhiszed hogy szeretve vagy. Persze olyan is előfordul, hogy éppen ezek az álgesztusok és szépen hangzó hazugságok indítanak el az Önszeretet útján, mert ha a másikat nem is tudod megszeretni, látván az érzések nélküli színjátékát, de önmagadat elkezdheted végre szeretni, és igényt tartani egy szerető társra.
A jó kapcsolathoz nagyon kevés kell, belőled viszont annál inkább több, a Lelkedből és az érzéseidből, mert végső soron ezek éltetik a szerelmeseket, és nem az hogy mennyi papír pénzt tudsz a homlokodra ragasztani. A külső dolgokkal annyit foglalkoztok, amennyit azok érnek, illetve amíg örömötöket lelitek benne, de igazából az anyagi feltételeket is a Lélek vágya hívja életre, mert a puszta racionalizálásban nincs energia, ugyanis Teremteni csak lélekből lehet.
Egy étel is néha attól lesz jó, hogy csak pár összetevő van benne a megfelelő arányban, de mégis tiszta és hangsúlyos ízt ad, mert nincs benne káosz a sok íztől, és az oda nem illő hozzávalóktól.
Tehát az alaplé legyen forró a Szerelem hőjétől, kell egy csipetnyi Szabadság, egy csipetnyi Igazság, és az egészet meg kell szórni közös álmokkal és célokkal, és más talán már nem is kell, indulhat a Szerelem. Jó étvágyat!

Gabryel

landscape-1439308438-couple-eating-strawberries-in-bed.jpg