Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szerelem áramlásában

Tedd magad pályára ha a szerelemről van szó, vagyis éld meg gyermeki lelkesedéssel, és ne azt, hogy nézd mi lesz ennek az eredménye, hiszen ambíciók csak az egódban léteznek, de ez a játék nem erről szól, hanem hogy ki vagy olyankor, amikor Csak Önmagad vagy, amikor csak a szíved visz előre, de nem eszetlenül, hanem tudatosan megélve minden szívbéli tapasztalást.
Nem ismerhetsz senkit, hiszen még Önmagadat sem ismered, pedig az lenne a legfontosabb, hogy legalább egy kicsit merülj el Önmagadban, annyira hogy érezd minden motivációdat, érezd minden lélek rezdülésedet, és akkor már elindultál az Úton.
Mindenki csak a saját álarcai szerint ítélkezik, tehát ahogyan Ő önmagát látja, és azt vetíti ki minden létezőre, hátha ettől megnyugszik a lelke. De ez nem megoldás semmire, csak maszatolás a saját festő vásznadon, pedig akár egy remekművet is festhetnél magadból, amikor megállsz egy kicsit, és hagyod hogy a múlt kifuttassa magát, és te csak akkor érinted ecseteddel a vásznat, amikor már kétségtelenül csak a szíved szólít erre, de akkor viszont nincs több megállás, hanem áramlás van amíg csak dobog a szíved.
Akinek kellesz, az úgy is megtalál, és együtt lesztek, akinek csak dísznek lettél volna jó, az meg úgyis el fog hagyni rövid időn belül, de ennek viszont örülhetsz is, hogy végre kiderült az Igazság.
A saját áramlásodat kell megtalálnod, azt az egyedi utánozhatatlan ritmust, ahogyan a Te lelked játssza az életet, mert hát minek játszanál mást, és minek játszanál másnak? Ugyanis a szerelemhez nem kell szerenád, se színpadi jelenet, mert ezek csak a látszatvilághoz tartoznak, és ahogy jönnek, úgy el is elmúlnak a Pillanattal.
Az sem baj, ha néha észre sem veszitek egymást, mert ettől még működhet a kapcsolat, és lehettek ugyanúgy boldogok, csak el kell fogadnotok hogy egyszerűen ilyen a természetetek. Van aki egy percre sem bírja elengedni a másik kezét, viszont ez is lehet ugyanúgy kielégítő, mert ha nekik ezt súgja a lelkük, akkor ebben fogják megtalálni az Isteni összhangot.
Amíg nem tudod a privát életedet Szentnek tekinteni, addig mások se fogják tisztelni azt, beleértve a párodat is.
Nem tartóoszlopot keresel magadnak, hanem olyat, aki egymaga is világító toronyként szolgál a saját életében, és amikor együtt vagytok, akkor még inkább emelitek egymás fényét, de nem egymás szemébe világítva, vagy elnyomva a másik tündöklését, hanem Együttműködve, és követve az égi sugallatokat, amerre a szívetek menni akar.

Gabryel

nevtelen.png