Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A problémák ugródeszkák a változáshoz

Minden lehet szép és rózsaszín, de ez nem elég a Teljes élethez, mert a Sors úgyis eléd hozza azokat az érzéseket, amelyeket eddig elnyomtál magadban, és akkor nem elégedhetsz meg az ideiglenes rózsaszín köddel, mert hamar szenvedéssé fog válni, ha itt megállsz.
Örülj hogy felhozza ezeket az érzékeseket a másik Benned, és szeresd őt továbbra is, mert ő nem tehet arról, ha vannak még feldolgozatlan belső tartalmaid. Azokkal Neked kell szembenézned, és nem a párodnak vagy a szomszédodnak.
Csak Éld meg először bármit is hozzon ez a feszültség, éld meg azt ami felszínre akar törni belőled, ami fel akar oldódni a Mindenségben, hogy a helyét átadja valami sokkal szebbnek, építő jellegűnek.
A feszültség ilyen esetben üzemanyag, és semmiképpen sem rossz dolog, hiszen ez adja az erőt és lendületet a változáshoz, és hogy kirobbantsd magad egy elöregedett és szűkössé vált helyzetből. Éld meg az energiát a Szívedben és cselekedj, beszélj és mozogj minden Pillanatban, mert az energia addig fog feszültséget okozni, amíg meg nem éled, és csak ezután fog elpárologni belőled a Tapasztalás által, és ami utána marad, az a Béke nyugalma és eksztázisa lesz.
Soha ne hagyd magad sodródni egy Lelkedhez méltatlan állapotban, hanem azonnal törj ki az ilyen helyzetekből, mert minden perc ugyanolyan értékes és fontos, és a mikulás nem fogja visszahozni ezeket a Pillanatokat, amelyeket veszni hagytál, és hagytad hogy az ego győzzön.
A Szerelemben viszont sodródhatsz bátran, mert az arra van kitalálva, hogy átadd magad a Szívek táncának, és feltöltődj a Mindenség energiájával, mindezt Feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban.

Gabryel

nevtelen.png