Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


              A Nő ragyogása a nemes egyszerűségében rejlik

A nő a maga nemes egyszerűségében gyönyörű, amikor felfedi lelkét és megmutatja önmagát.
Minden nő lelke titkokat rejt, ami az elme számára láthatatlan, de a lélek és a szem tükre megmutatja. Minden nő lelkében ott van az előző életeinek lenyomata, minden megélt szerelem, boldogság és csalódások, szomorúság és fájdalom, amitől ő önmaga és egyedi lesz.
Az igazi nő ragyog, mert mer önmaga lenni ebben az életben is, meri megmutatni azt, ami csak az ő lelkében van, minden érzékenysége és törékenysége ellenére is. Mert nem a tökéletességtől lesz egy nő vonzó, hanem a szelleméből és lelkéből ragyogó egyediségétől. Az igazi nőnek nincs szüksége mély dekoltázsra, mindent mutató miniszoknyára, mert a lénye önmagában is vonzó, ugyanis a szelleme és lelke teszi azzá.
A ruha még nem tesz önmagában vonzóvá egy nőt, mivel a nő igaz önvalója tölti meg a ruhát tartalommal, és a kisugárzása ragyogtatja meg.
És az igazi férfi is többre vágyik mint a külső csíny, mert keresi a nő igazi értékeit és legbelsőbb lényét, és vágyik a nő lelkének mélyebb megismerésére. Csak a harmóniában élő nő tud igazi férfit vonzani magához.
A Nemes egyszerűség többet mond minden szónál, a külvilági ruhánál, mert ez a nő lelkéről szól.

Henriel

blog.png