Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Június 25. – A múlt leteszi kardját a jövő reményéért

A Mars együtt áll az előző életeket szimbolizáló Leszálló Holdcsomóponttal a Bak Csillagképben, amely a múltból hozott harcos energiákat és az aktív teremtőerőnket hangsúlyozza és hozza a felszínre, illetve hogy hogyan bánunk a Yang energiánkkal, hiszen mindenkinek van nemtől függetlenül Férfi énje. Hogy a Mars ne unatkozzon, izgalmas pozíció alakult ki az égen, ugyanis kölcsönhatásba került a párjával, vagyis egy oppozíció alakult ki a Vénusszal, ami lényegében azt jelenti, hogy egymással szemben állnak mint két ellenpólus. Ez magával hozza azt is, hogy a Vénusz a jövőképet és sorsfeladatot szimbolizáló Felszállóval Holdcsomóponttal is együttállásba kerül a Rák Csillagképben, amely az érzelmi és kapcsolati harmóniára és a belső világunk táplálására hívja fel a figyelmünket.
A felszínre fognak jönni azok a harcos és nyers teremtő energiáink, amelyek talán romboltak és pusztítottak előző életeinkben, és bár mindig igyekeztünk lágyítani ezeken, de néha csak romokat hagytunk magunk után, amelynek a kapcsolataink is a kárát láthatták. Nem láttuk meg a nőt a lelkünkben, és így a külvilágban sem találtuk, pedig a középkor harcosának talán az egyetlen menedéke a Nő lehetett volna, ahogy a szeretetével meggyógyítja párja testi és lelki sebesüléseit, és talán az örökös harcokból is kigyógyult volna.
A szembenállás fényszöge itt az jelenti, hogy egyszerre kell a férfi és a női ősprincípiumokat magunkba engednünk és használnunk ekvivalens módon, annak ellenére hogy néha teljesen ellentétes dolgokat akarnak. Tehát amikor a férfi harcolna benned, akkor a nő valószínűleg a megbocsátást és az elfogadást gyakorolná, és el kell tudnod döntened mikor minek van itt az ideje, mert most a múltad harcos berögzülései akár észrevétlenül is átvehetik az irányítást feletted, de ha meglátod magadban a pozitív jövőképet a harmóniáról és a békéről, akkor minden átfordulhat pillanatok alatt a Fénybe.
És ha ez nem elég hogy egységbe kerüljünk a szerelmesünkkel, akkor a Pallasz Athéné és a Merkúr égitestek együttállása az Ikrek és Unikornis Csillagképekben segítenek ebben, azáltal hogy megtanítanak úgy harcolni és kiállni önmagunkért, hogy abban senkinek se essen bántódása, hiszen egy szent harc mindig Szent célokat szolgál, és amely végső soron mindenki javát szolgálja, innen tudhatod hogy jó ügyért harcolsz. Légy férfiasan határozott és nem megalkuvó ha kell, de tudj elengedni is, illetve megbocsájtani a másiknak, mert csak így maradhat a lelked tiszta. A Szavainkra is figyelnünk kell, mert minden sötét szándék a torkunkba éghet, és szó szerint meg is fájdulhat ettől. Itt is az egyensúly a kulcs, ahogy a férfi éned őszintén és szépítés nélkül igazat beszél, máskor pedig csak érzésekkel kommunikálsz a női éned által.

Gabryel

the-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king-18.jpg