Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Lélektársak szent szövetsége

Ismerd fel magad a másikban, azt ami hasonló bennetek, és ekképp ismerd fel a Lelki társaidat is, mert bár legfelülről nézve Egyek vagyunk, de ezt csak akkor tudod felismerni és megélni a kapcsolódásaidban, hogy ha ezeket az együttléteket és találkozásokat a Lélek vágya és Isten Akarata szőtte a hétköznapjaidba.
Ennek így kell lennie, mert az Univerzum nem a káosz helye, hanem Isteni Rend és Törvényszerűségek irányítják minden pillanatunkat, amelyek alól a kapcsolatok sem maradhatnak ki. Ez nem korlát és nem is determinizmus, hanem a Tudatosságod és valóság látásod felnyílása és emelkedése, amelyben már nem követed el ugyanazokat a hibákat és tévedéseket kétszer, hanem felismerve és tudatosítva a helyes lépéseket, megteszed azokat késlekedés és megalkuvás nélkül. Ha nem tudsz kapcsolódni valakivel, és nem érzed a fejlődési potenciált a másikkal, akkor az nem véletlen, és választ vár tőled a Létezés ilyenkor, hogy a változás beinduljon.
Belülre figyel ilyenkor is, minden külső hatást és hangot kizárva, mert a Lelked bőven elegendő ahhoz, hogy eldöntsd kivel tudsz harmóniában együtt élni és létezni, ehhez nem kellenek külső vélemények és könyvek, hogy Érezd a szerelmet vagy a baráti szeretetet a Szívedben. Add Önmagad, és az Érzés is Önmagát fogja adni, tehát ha Szerelmes vagy, az Igaz lesz, és nincs más dolgod, mint megélni. Ha idegen a másik, az is Valódi Érzés lesz, és te csak tovább mész Békével a Szívedben, hiszen erőltetni semmit nem lehet, a Lelked és az Önvalód nem ismeri ezt a fogalmat, csak a természetességben hisz. Ha van társad és akadályok merülnek fel, akkor tegyél meg mindent, amit a Szíved meg akar tenni értetek, és ha ez nem elég, netán elutasítja a másik a Lelkedet, valószínűleg nem ő a te lélektársad, mert azáltal hogy erőlteted egoista módon tovább a kapcsolódást, csak még több sebet gyűjtötök a szívetekbe a szeretet helyett. És ezt az idő sem fogja megoldani, mert egyszerűen a Lelketek más anyagból való, és ezt csak elfogadni lehet és kell, és így újra szabadok lehettek a Szerelem lehetőségére.
Több lélekkel is kialakulhat egy Isteni szövetség, amelyek általában nem ebben az életben kezdődtek, mint egy Isteni dinasztia, amelyben minden lélek nyomot hagy a másikban, átad valamit magából és az életéből, és azt a Lelkedbe gyúrja, hogy te vidd tovább a Szent küldetést, amely megválthatja az egész dinasztiádat, a bolygót pedig magasabb dimenzióba költöztetheti.
És amikor együtt vagytok, ott dübörög Lelketekben az Otthon Érzés Bizonyossága.

Gabryel

nevtelen.png