Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Lélek őszintesége

Az Élet mindenkit igazol, és mindenkiről kiderül hogy mi rejtezik a szíve mélyén, milyen célokat követ, és mit tesz akkor, amikor cselekednie kell, amikor nem lehet kitérni a nagy kihívások elől, és amikor az igazságtalanság nem elfogadható tovább.
Ha már tudod mit súg a lelked, akkor tedd meg amit kér, mindegy mi az a dolog, mert nem az számít, hogy elismerést hoz-e a tetted, hanem hogy a Tükörbe tudsz-e nézni utána, a saját belső Isteni tükrödbe, és ki tudod-e mondani magadnak, hogy a szívemet most sem csaltam meg, és köszönöm, Így már jól vagyok.
Amikor a párod szemébe hazudsz, igazából Önmagadnak hazudsz, a saját életedet igazolod ezzel, hogy ma sem voltam képes túl nőni az egómon, és győzött a bennem lévő játékos, aki eljátssza az életét apró pénzen, viszont a Lélek drága árat fizet ezért, és vele együtt Te is. Menekülsz folyamatosan Önmagad elől, mintha esélyed is lenne megszabadulni Tőle, és persze hogy nem tudsz, mert az Vagy, Aki Vagy. A hazugságot csak újabb hazugsággal lehet megvédeni és táplálni, és te egyre inkább csak szűkülsz és rettegsz, mert belül tudod, hogy az Isteni igazságszolgáltatás alól senki sem bújhat ki, hiszen az maga a Lelked, aki mindent lát és érez, amit magaddal művelsz.
Ha szeretned kell, mert a szíved ezt Érezteti veled, akkor csak áramolj az érzéssel, ha pedig tombolnod kell éppen, mert valamit régen elnyomtál magadban, akkor ugráld ki magad ahogy tudod, mert ilyenkor nem őrültél meg, hanem csak őszinte vagy magadhoz, és így leszel az Isteni rend közvetítője, amely által minden és mindenki a helyére kerül, és ezzel bántani sem tudsz senkit, mert itt csak egy Tiszta Belső megélésről van szó, amikor felszabadítod magad a régi hitrendszerek és fájdalmak alól.
Van amikor lehet alkalmazkodni, van amikor nem. Amikor például irányt kell szabnod magadnak, vagy döntened kell a sorsod felett, akkor nincs kihez és mihez alkalmazkodnod, hanem a Lelked egyértelmű útmutatásait kell tettekre váltanod a Pillanatban, és elindulni megalkuvás nélkül.
Amikor pedig otthon vár a szerelemed, és nincs miért harcolnod, se bárkivel vagy bármivel, mert hiszen amúgy is ez a Valóság természete, nos ekkor elengedheted magad, és mindent lehet ami a szívednek kedves, mert a Szerelemben mindent lehet, és pontosan innen Ismered fel, hogy Szabaddá tesz.

Gabryel

nevtelen.png