Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A külvilág a Lelki állapotom tükre

Gyakran abban a tévhitben élünk, hogy kívülről jön a boldogság, és hogy az anyag hedonizmusával a Lelket és a szellemet is boldoggá lehet tenni. Pedig pont fordítva van, mert Lelkem boldogsága vetül ki a testembe, és nem fordítva, hiszen hiába eszek egészségesen, ha közben belülről mardosnak a feldolgozatlan lelki sebek és a bűntudat, mert ekkor ugyanúgy rákom és daganatom lesz, hiába vagyok Vegán, vagy hogy még a levegőt is mértékkel veszem, nehogy meghízzak tőle.
A Testem a Szellemem és Lelkem kivetülése, és nem fordítva, ezért ha változást akarok a testen belül, és azon kívül is, akkor mélyebbre kell mennem, és egészen a Forrásomig fel kell nyújtóznom. És ha a Lelkedben sikerül változást eszközölnöd, az azonnal ki fog vetülni a Testedbe is, függetlenül attól, hogy épp mivel erőszakolod az ízlelő bimbóidat, vagy hogy hány maratont futsz le egy hét alatt. Persze meg kell tenni mindent a Test szintjén is, ez egyértelmű, mert valakinek pont ez hiányzik, hogy a Lelke rendben, de még nem tudja maximálisan ezt átültetni a test szintjére, és bár a legfontosabb tényező már megvan, vagyis a Lelki béke, de ezt be kell integrálnia a világi létezésébe is.
A Szerelmi életed a Lelked Szerelmének, és Szíved érzelmi állapotának a kivetülése, és nem fordítva. Boldog Lélekkel nem tudsz Boldogtalan kapcsolódásokat kialakítani, és csak a legmagasabb rezgésű partnereket vonzod. Persze ez abból indul ki, hogy Önmagadra ismertél, és feloldottál minden nem Fényből való aspektust a Lelkedben, és a Boldogság spontán életre kelt benned, és ekkor mindegy hogy van-e veled valaki, mert egyedül, és párban is a Boldogságot vonzod.

Gabryel

nevtelen.png