Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A képleten túl

Egy születési képlet, legyen akár asztrológia vagy számmisztika stb., nem mondja meg hol tartasz az utadon, milyen rezgést értél már el, milyen előző életeid voltak - amelyek formálták a mostani személyiséged, és hát cselekedni sem tud helyetted. Ami azt jelenti hogy a fontos kérdésekre nem tud választ adni, akármilyen mélységben is elemzed magad, inkább csak még jobban belegabalyodsz egy idő utána a számok és adatok tömkelegébe, mert szárazak és nincs mögöttük semmi, ami leírhatna egy végtelen sorsot.
De ha másként használod őket, és a lelked és felsőbb énedet is segítségül hívod, akkor megnyílhatnak bármilyen kapuk, akármelyik dimenzióból. Mindig el kell hagynod az elméd által felfogott adatokat, legyen az akár egy vérkép vagy személyiségteszt, mert általuk csak az agyad dolgozik, illetve az egód is bekapcsolhat a régi beidegződések mintájára, és próbálsz magadra erőltetni racionális válaszokat, hogy miért fáj a fizikai szíved, miközben lehet csak szerelmes vagy, és épp a régi minták oldódnak a lelkedből, amely a szívet is megviselheti.
Ha megerősítésre használsz egy képletet, az is nagyon jó lehet, de ismét csak nem fog helyetted cselekedni, mert neked kell a magad javára fordítani minden kapott információt és sablonosan hangzó értelmezést, hiszen nem a sablonokkal van a baj, hanem ha azonosítod magad velük maximálisan, pedig kiváló szikra vagy ugródeszka is lehetett volna belőlük, ha képes lennél elrugaszkodni az elméd kisded játékaitól, egyenesen a szíved birodalma felé.
Nem az a lényeg, hogy például Telihold a Mérleg jegyében milyen lehetőségeket tartogat számodra, és mit vonzhatsz be általa, hanem hogy vannak-e egyáltalán érzelmeid, képes vagy-e szerelembe esni egy kicsit a saját létezésedbe, és ezáltal tükörként viszontlátni ezt a szerelemet egy Igaz társban, készen állsz-e a lelkedet teljesen odaadni a szerelmetekért, hogy általatok valami nagyobb szülessen, mint ha egyedül próbálkoznátok stb. Ha ezekre választ tudsz, csak akkor tud segíteni bármilyen elemző módszer is, a lényeg hogy önmagadban keresd a válaszokat, és ne a száraz adatokból akard kinyerni a lelked tartalmát, hiszen az Soha nem fog sikerülni.
Minden külső dolog adhat sugallatot és szikrát, egy szín, egy szó, egy hang, egy ábra stb., neked csak használnod kell őket arra, hogy a lelkedet megérintsék, mint a zongorán a billentyűket, viszont Dallamokat már csak te tudsz játszani rajta, hiszen senki nem fog helyetted zen(élni), a saját dalodat neked kell eljátszanod. És ha ez a dal senkinek nem tetszik, akkor is játszanod kell tovább, mert ez vagy Te.

Gabryel

stunning-new-blacklight-body-art-by-artist-john-9.jpg