Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hazugságból soha nem lesz Igazság

Minden vissza tér hozzád előbb vagy utóbb. Hiába taszítod magadtól az Igazságot, hiába fogadod el igazságnak a hazugságot, hiába szeretnél még hazugságban élni. Mert egyszer ennek vége szakad, ha szeretnéd, ha nem, mert itt már nincs olyan hogy szabad akarat, meg hogy had játsszak egy kicsit még az életemmel, had játsszak egy kicsit még a világgal, nem mint hogy ha nem játszottunk volna már el minden lapot Gaia Földanya testén. Sajnos blöffölni nem lehet a Létezésben, és bizony az Ász mindig a Teremtőnél lesz, az Ász mindig a bolygónk kezében lesz, ha szeretnéd, ha nem.
Ne azt nézd ki hogy él, és hogy mi a társadalmilag elfogadott norma, mert ha ez neked hazug élethez vezet, akkor mi értelme ennek? persze hogy semmi. A másik dolog, hogy amikor körbenézünk, és azt látjuk, hogy mindenki más is hazug életet él, és becsapja önmagát vagy másokat, és erre te feljogosítva érzed magad, hogy akkor ez így helyes, hiszen ők is ugyanúgy becsapják magukat, ahogyan te saját magad, és hát nem akarsz kilógni a sorból, pedig a Lelked pontosan tudja, hogy ez nem tarthat örökké, akkor meg minek vesződni ezzel? Hiszen Igazságban és Fényben élni ugyanolyan Valóság lehet számodra, mint képmutató életet élni.
Minél jobban véded a hazugságot további képmutatással, az annál erősebb lesz, és a végén még te is elhiszed, hogy a kitalált hazugságod a Valóság, és hogy meri ezt más kérdőjelezni. Ha mások nem is, a Létezés aztán válaszolni fog erre, méghozzá karma formájában, és végül mindent meg kell enned, amit főztél. Viszont ha nem kerülheted el a minden sallangtól mentes szín tiszta szembesülést az életeddel, akkor érdemes ezt önszántunkból elkezdeni minél előbb, mert ha ez nem történik meg, akkor a Sors fogja megtenni megalkuvás és késlekedés nélkül. És ha a Létezésre hagytad azt, amit neked kellett volna megtenned, akkor az lehet hogy fájni fog, de nem azért mert az Igazság fájdalmas, hanem mert még a hazugságot fogadod el igazságnak, és hát nehéz ettől a régóta tartó képmutató élettől megválnod végleg, mert úgy érzed elvesznek tőled valamit, amit Igaznak és fejlődőképesnek hittél.
Csak egyszer kell elkezdni a Lélek tisztítást, és utána rá fogsz érezni az ízére, és rájössz hogy nincs más út a Boldogságba, mert nincs igazabb út az Igazságnál, és nincs nagyobb szerelem az Őszinte és Igaz Szerelemnél. És csak rajtad múlik, és a rezgéseden, hogy mivel azonosítod magad, és mit hiszel Valóságodnak.

Gabryel

nevtelen.png