Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~

A gyönyör Óceánjában

Egymás szemébe néztünk, és megállt az idő felettünk, csak a távolban zúgott a lélekharang, hogy most nem kell tovább mennünk, mert ez a Pillanat így volt tökéletes, a Teljes felolvadás egymás karjaiban, amikor lényünk összefonódik, és végtelen utakat teszünk egymásban, és a Szerelem motiválja minden mozdulatunkat.
Testünk új kapukat nyitott nekünk, melyen keresztül végtelen lehetőségünk nyílt megosztani örömünket, és átadni az eksztázis élményét, hogy kitáruljon a világ számunkra, és túllépve a test határain, a Forrásig repítsen minket a kozmikus orgazmus élménye, ahol megpihenhetünk és feltöltekezhetünk a Fénnyel, és a Szeretettel.
Teljes bizalmunk volt a másikban, és nem fogtuk vissza a másikat, szabad utat engedtünk a Szív vágyainak és szenvedélyének. Bár ez mindig kockázattal jár, hiszen nem tudod mit hoz a következő pillanat, hogy mi lesz Szerelmesed következő lépése és mozdulata. De mégis kell ez a kockázat és Teljes kitárulkozás, hogy ne csak a felszínen érintsétek meg egymást, hanem Lényetek Magjáig hatoljatok egymásban, és minden Pillanattal közelebb jussatok a legmagasabb rezgésű eksztázishoz, ahol az Otthonérzés borzongása vár rátok.
Átéltük minden érintésben Isten lágy simogatását, ahogy szívünket felperzseli Testeink minden találkozása, és éberré válva a gyönyör szikráira, hagytuk hogy Folyóként áramoljunk tovább, hogy elérhessük az Óceánt Együtt, és végre feloldódhassunk a Mindenség hullámaiban.
A harmóniára is mindig nagyon ügyeltünk, hogy Teljessé váljunk a Szexualitásban, és állandó éberséggel figyeltük testünk Örök bölcsességét, ahogy pillanatról-pillanatra jelzi és érezteti velünk, hogy mely mozdulatokban és érzésekben rejlik az öröm és eksztázis lehetősége. Mert van amikor nincs mozgás, csak az Örökkévaló mozdulatlanságban vagyunk, és élvezzük az Otthonérzés nyugalmát. És van amikor a szenvedély kiutat keres magának, és átélésre vágyik általad, amikor a Tűzzel együtt kell haladnod az öröm érdekében, nem foglalkozva azzal, hogy mennyire fog megperzselni vagy porrá égetni.
Ebben a hullámzásban talált ránk a harmónia, amikor követtük a Test bölcsességét és az érzéseinket, és mindegy hogy mozdulatlanul vibráltunk éppen, vagy a legmélyebb vad ösztöneinknek adtunk teret, mert minden Mozzanat a Fényben éri el a célját, és közelebb visz Igaz Önvalódhoz és a Szerelem Teljességéhez.

Gabryel

~

nevtelen.png