Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fény Városában

Néha csak annyi kell hogy elhúzod a függönyt sötét szobád ablakán, és beszívod a Fényt és élvezed, és hagyod hogy minden porcikádon végig áramoljon ez a bizsergető érzés, ahogyan a Nap sugarai feltöltenek és minden problémát átadnak a múltnak.
Néha tényleg ennyi is elég, több mint elég, de az ember szereti a legnehezebb utat választani és túl kombinálni mindent, és eközben lemarad mindenről, a saját életéről, hogy az amiért eddig megdolgozott keményen, azt élvezni is tudja. Élni kell ezt az életet, minden örömével és bánatával együtt, és tudni hogy mindezek csak tapasztalások, nagyon fontosak, de csak elmúlik mindegyik, és jönnek sorra az újabb élmények és katarzisok, új világok és dimenziók. Ez most is így van, ezek most is elérhetőek mindenki számára, csak nyitottnak kell lenni ezekre, és hagyni hogy a Teremtés örömét lelje benned és általad, mert ezért vagyunk itt, hogy ezt megvalósítsuk, mindenki a maga módján.
Ahogy elhúzod a függönyt, a Nap sugarai a szó valódi értelmében is feltöltenek és átkódolnak ha hagyod, hiszen születésed napját is a Nap pozíciójától számítják egy asztrológiai képletben, tehát úgy is felfoghatod, hogy amikor rád süt nap akkor élsz igazán, akkor vagy igazán szeretve, és egyszerűen Teljesnek érzed magad. Ahogy a Nap sugarai, úgy minden segítség és lehetőség ott van körülöttünk és bennünk, csak nézz körbe végre, és mindenre megoldást találsz, sokkal gyorsabban és spontánabban, mint azt a csavaros elméddel gondolnád.
Boldognak lenni annyi, mint döntéseket hozni minden pillanatban, amelyekben az Életet választod, és intenzíven részt is veszel benne, és bár jöhetnek nehézségek és kudarcok, de elfogadod őket az élet részeként, illetve nem azonosulsz velük betegesen, mert Te több vagy mindennél amit látsz a szemeddel, és értékesebb a legfényesebb aranynál is, ez a Lélek súlya, amely mindig nehezebb lesz a világnál.
Fontos tudatosítani, hogy képmutatva nem lehet boldognak lenni, tehát ha szomorú vagy itt és most, akkor ne akarj mosolyt erőltetni magadra, Légy szomorú, és érezd a mélységét ennek a különleges érzésnek, már is több lettél ezzel az átéléssel.
Tehát az örömöt nem lehet erőltetni, hogy majd a sötét szobádban egyszer csak mosolyra fakadsz, viszont ott a függöny előtted egy karnyújtásnyira, szinte egy Pillanatra vagy attól, hogy évezredek rossz döntéseit és ismétlődő mintáit átalakítsd és elengedd, csak mert Most Más Döntést hozol. És akkor elhúzod a függönyt, és hagyod kitárt szívedet megfürdőzni a Nap melegében és sugárzó szeretetében.

Gabryel

blog.png