Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fekete mágia illúziójától a Tiszta Szerelem valóságába

Van hogy nem is a másikat szeretjük, hanem amilyen energiát kibocsájt felénk, amely lehet az akarat fekete mágiája, vagy a szavakkal való könnyed játszadozás, amelynek komoly következményei is lehetnek a kiszemelt áldozatra. Vannak akik csak így tudnak kapcsolódni más emberekhez, és meg sem próbálnak őszinte és Tiszta kapcsolódásokat kialakítani, mert akkor kiderülnek mi van a Lelkükben, és milyen szándék mozgatja őket.
Az ego mozgatja az ilyen létezőket, mert úgy érzik a tiszta és torzításmentes lényük nem lenne elég ahhoz, hogy a másik érdeklődését felkeltsék, és inkább szövevényes fortélyokhoz nyúlnak, amelybe ők is ugyanúgy belegabalyodnak előbb-utóbb, mint a naiv prédájuk, ha nem elég éber és érzékeny.
Mindenki megtapasztalja az ilyen találkozásokat egyszer az életében, kivéve ha ezt már kifuttatta az előző inkarnációiban. Ilyenkor fedezzük fel erőnket és fejlesztjük ki érzékenységünket, és jövünk rá arra, hogy bárkinek nemet mondhatunk, és egy pillanatig sem kell folytatni olyan kapcsolódást, amelyet nem akarunk. De addig is hosszú utat kell bejárnunk, amíg a saját manipuláló egónknak is végül búcsút tudunk inteni, és legalább karmaként nem kapjuk vissza az ilyen szituációkat.
Sőt, először a saját egónkkal kell kezdeni a tisztítást, mert lehet csak azért vonzunk be ilyen embereket, mert a karma mágnese működésbe lépett, amelyben elkerülhetetlenül olyan egyéneket vonzunk magunkhoz, akik emlékeztetnek minket a saját múltban elkövetett önzőségünkre és manipulációinkra. Az ego persze makacs, és ezért képtelen az ember bevallani magának, hogy amit kap az élettől szenvedéseket, azt igazából ő követte el mások ellenében, mert még éretlen volt jó döntéseket hozni.
Aztán van a másik felállás, amikor egyszerűen ébernek kell lenned, mert a múltadban is kihasználtak, és sok életen keresztül rabja voltál valakinek, aki a puszta akaratával és szavaival manipulált és irányított, és te képtelen voltál küzdeni magadért, és az Igaz szerelemért. Most elő kell venned a bozót vágót, és elvágni minden ilyen fekete és fojtogató köteléket, és kiadni az útját annak, aki erre ráérdemelt. Mert ilyenkor egy olyan illúzió világba ültet bele a másik a fekete mágia eszközével, hogy megtaláltad az igazit, és őrülten szerelmes vagy, de sajnos ebből csak az őrült igaz, és a felemésztő feszültség, amelyet az okoz, hogy egyszerűen ez nem Valódi Szerelem, ez nem őszinte érzés, mégis ragaszkodsz.
Az ilyen kapcsolatok kártyavár erősségűek, és csak fújnod kell egy nagyot, és már össze is dőlnek. Te pedig Szabaddá válsz az Őszinte Szerelem lehetőségére.

Gabryel

9c9414f6a70bdd9142017f205e36391f.jpg