Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fekete mágia hatásai és feloldásának kulcsa

A mágia az, ami, nem kell hozzá varázspálca vagy boszorkány jelmez, viszont bárki és bármikor elindíthatja, akár egy gondolatával vagy érzésével, tettével és bizonyos célra fókuszált szándékával. Hogy ebből aztán fekete vagy fehér mágia lesz, az az eredeti szándéktól függ, hogy mire irányítjuk a legelső mozdulatot, és mit is akarunk Igazából elérni a teremtő folyamatainkkal, amely akár egy gondolattal vagy érzéssel is elindítható, és ugyanilyen a gondolat gyorsaságával aktiválható bárkiben, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a másik személy.
Nem mindig könnyű észrevenni ezeket a hatásokat, de aki jó viszonyt ápol a lelkével és testével, illetve a szellemével, azok hamarabb észreveszik és lefülelik ezeket, hiszen magasabb szférából szemlélve a dolgokat minden nyilvánvalóvá válik, ami eddig esetleg ködös vagy érthetetlen volt. Aki alacsony rezgésen tartja magát, akár a testét egészségtelen ételekkel és élvezeti szerekkel, vagy a Lelkét tisztátalan célokkal és elnyomott félelmekkel, azok nagyobb eséllyel esnek áldozatául az ilyen hatásoknak, mivel rések keletkeznek az auráján, és úgymond a lelkén is, amelyeken keresztül könnyedén beáramolhatnak mágikus hatások és manipulációk. Igazából minden nap érnek ilyen hatások minket, akár a médián keresztül, akár más emberek által, és ha valaki nem éber ezekre, akkor pillanatok alatt a rosszullét állapotába kerülhet, akár érzelmileg, akár testileg.
Ha egy ilyen mágikus kötelék csapdájába kerültél, nem kell aggódni, és egyből rohanni az első ördögűzőhöz, mert sokkal egyszerűbb feloldani ezeket, mint azt gondolnád. Először is ott a szabad akaratod, amelyet arra használsz, amire csak akarod, és miután elhatároztad magad a felszabadulás mellett, azonnal cselekszel, bármit is súg a Lelked, és akkor semmilyen mágia sem tud kígyóként körbeölelni és fojtogatni, és magával rántani a rabság bármilyen formájába.
A Te utad a tiéd, és mindenki máshogy éli meg ezeket, a lényeg hogy semmi ok a pánikra, mert ahogy belekerültél, úgy ki is tudsz kerülni az ilyen kötésekből, Teljesen Egyedül.
A Tiszta szándék a legfontosabb, és a Fény felé való szüntelen törekvés körülményektől függetlenül. Szívedet működésbe kell hoznod minden mélységben, kitisztítva minden mélyre temetett sérelmet és fájdalmat, és feltölteni Fénnyel és Isteni Érzésekkel, így semmilyen árnyék sem tud megkísérteni, illetve Tiszta Szíved tökéletes radarként fog működni az ilyen hatásokkal szemben, és a gondolat gyorsaságával leoldhatod ezeket magadról. Nem az számít milyen vastag és felismerhetetlen kötelékek fonódtak köréd, hanem hogy mekkora a Szíved, mert Fényében minden leoldódik.

Gabryel

nevtelen.png