Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                    A Csend varázslatában

Annyi szépség és annyi felfedezni való van a csendben, ha hagyod magad elmerülni lelked legmélyebb rejtekébe, ahol felfedezheted Igaz Önvalódat, és a legkedvesebb vágyaidat is. Itt szembesülhetsz félelmeiddel, és mindazzal, ahogy másokhoz viszonyulsz, és ez valódi változásra késztethet.
A csend varázslatában, amikor kizárod egy pillanatra a külvilág fergetegét, megmutatkozik mindaz, ami a lelkedben van, és a legőszintébb gondolataid tárulnak eléd, amelyek üzeneteket hoznak számodra a Lelked állapotáról.
Nagyon sokan félnek egyedül önmagukban lenni, és szembesülni a lelkükkel, mert előjöhet minden, amit életükben elkövettek másokkal szemben, és azok a lélek tükrök, amelyek fájdalmasan őszinték lehetnek, és amelyektől félünk. Igazából az ego az, aki nem akar ezekkel szembesülni, mert tudja, hogy akkor neki is változtatnia kellene, és nem tudna többé rabságban tartani.
Ha békében vagy önmagaddal, és harmóniában éled az életed, akkor nem félsz a csendtől, mert tudod, hogy minden pillanatodban tiszta szándék vezérel az utadon, és lelked tiszta fénye lámpásként ragyogja be az életed.
Nem félsz a csend hatalmától, és attól, hogy vállald a felelősséget a tetteidért, és megtedd azt a változást, ami a fejlődésedet szolgálja.
Légy a csend terében, mert így lelked megmutathatja mit rejt, és megismerheted Igaz Önvalódat is.

Henriel

blog.png