Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021 Szeptember 28. – Csak csináld, és megkapod amire vágysz

Az Uránusz a Kos, az Eridánusz és a Bálna Csillagképekben vándorol jelenleg, és teszi ezt még körülbelül két évig.
Az Uránusz szüntelen lázadása és kereteket szétrobbantó természete találkozik most Kos harciasságával és mindig tettrekészségével, amely egy izgalmas és pezsgő időszakot hozhat el az életünkbe; hiszen a cselekvés szabadsága most a rendelkezésünkre áll. Ez a minőség persze mindig ott van az emberben égi hatások nélkül is, de most szintet léphetsz ebben ha akarsz, ha te úgy akarod, és nem akarsz többet kényszerből, vagy megfelelésből cselekedni és élni.
Persze vannak dolgok az életben, amiket meg kell tenni, ha tetszik, ha nem; azok a bizonyos kötelességek és a felelősség önként vállalt gesztusai, növelve az alázatképességedet és a másokra való figyelés képességét, illetve ezzel párhuzamosan csökkentve az ego és a mindenkiben megbújó hatalomvágy kísértéseit stb. De ezek mellett a kötelességeink mellett mindig van egyfajta szabadságunk is, méghozzá egy olyan életterületen és témában; ahol mi lehetünk az úr, ahol mi irányítunk, és megtehetjük az első lépéseket és mozzanatot bármilyen teremtésünk felé.
A Bálna szigorú tekintete persze ott figyel ránk mindig az óceán mélyén, vagyis a tudatalattink rejtett zugaiban, hogy mindig emlékezzünk miért élünk ezen a bolygón, milyen célból kaptunk szabad akaratot és a teremtés képességét. Hiszen minden tettnek, gondolatnak és érzésnek is van teremtőereje, amelyek elindítanak valamit az életedben; és nem mindegy, hogy ezek egóból és önzésből születnek, vagy pedig tudatos és átgondolt megfontolásokból, illetve építő jellegű és fényt képviselő és teremtő szándékokból. A teremtéseid sikere és végkimenetele itt dől el, ezen az égi helyen, hiszen a Kos és a Bálna Csillagkép által a kezdet és a vég összeér; ahogy az első vágy szikra és álom, amelyik megjelenik benned, már magában hordozza a végkimenetelt és a végeredményt, de itt még dönthetsz, hogy mihez kezdesz ezekkel a vágyakkal és energiákkal, hogy elindítod-e a manifesztálási folyamatokat és tetteket.
A szabad akarat annak a képességnek a lehetősége többek között, hogy tudod mire van szükséged az életben, mi az ami boldoggá tesz téged testi, lelki és szellemi síkon is. Az Eridánusz folyó szeretne szabaddá tenni most téged, hogy megfürödhess a megvalósult teremtéseid elégedettségében, hiszen csak az teremtődhet meg a világodban; amit te elindítasz, aminek energiát és erőt adsz, amire szívből és lélekből vágysz, és aztán cselekszel is.
Vannak pillanatok, amikor mindegy mit, de cselekedned kell, lépni és dönteni kell, és ebben a pillanatban még szabad vagy; még nem kötnek gúzsba a tetteid következményei, még bárki lehetsz, bármit megtehetsz.

Gabryel

blog.png