Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021 Június 4. – Vedd birtokba az életedet és a lelkedet

A Nap és a Felszálló Holdcsomópont szorosan egymás mellett a Bika és az Eridánusz Csillagképekben tartózkodnak jelenleg, hogy bevilágítsák előttünk az utat önvalónkhoz és az Isteni sorsunkhoz, illetve hogy valódivá és életképessé tegyék ezen belső motivációkat és célokat a fizikai világban.
Minden mozdulat számít, minden gesztus és kiadott hang, illetve ahogyan felöltözteted magadat, a testedet és az otthonodat; hiszen ezek tulajdonképpen a belsőd és a lelked kivetülései és manifesztációi. Éppen ezért nem mindegy mivel azonosítod magad, milyen tárgyi és nem tárgyi értékekkel ezen a bolygón, hiszen könnyen lehet hamis és énidegen eszmékkel és ideálokkal azonosulni; akár a félelmeid és megfelelési kényszered miatt, vagy mert magával sodort a média és más tömeghipnózis stb.
A Nap mutatja az énképedet, amivel most a Bika által az anyagi síkon azonosítani akarod magad, levetkőzve az énidegen ruhákat és szerepeket, illetve újragondolva és értelmezve a tárgyakkal és a birtoklással való viszonyodat. Hiszen Itt folyik az Eridánusz is, mint folyó, amely egyfajta belső út a megváltáshoz, illetve vizével öntözi és lágyítja minden értelemben a Bika száraz racionalitását és haszonelvűségét, és tanítja meg nekünk azt; hogy hogyan kell az anyagot a belső lelki céljaink és Isteni sorsunk szolgálatába állítani.
A Felszálló Holdcsomópont, amely egyfajta megváltó energia a karmikus múltjainkhoz és jövőképünkhöz, most a Nap által szintén meg van világítva, hogy tisztán láthassuk milyen anyagi célok és tárgyiasult elvek felé haladunk, azok mennyire képviselik a lelkedet és a legbelsőbb motivációidat, az Isteni természetedet és önvalódat. A birtoklás képessége és az anyagi javak valamilyen célból léteznek normális esetben, valamilyen nemes célért és ideáért; vagyis az ilyen törekvések nem csak a felszíni világot termékenyítik meg, hanem a lélek is biztonságra és békére lelhet, illetve fejlődhet és tanulhat valamit önmagáról.
De ha csak a harácsolás motivál, a gyűjtögetés és felhalmozás, illetve birtokolni mindent és mindenkit; akkor ebből a folyamatból elveszik a lélek és a magasabb rendű célok, illetve a sok kacattól és magadra öltött gúnyától az önvalódtól is egyre inkább távolodsz, hiszen lelki célok és a teljes belső megtisztulás motivációja nélkül csak kompenzálás minden külvilági törekvés és birtoklás, és nem visznek közelebb sem a valódi énedhez, sem a szeretet állapotához stb.
A Nap ragyogja be most az életet, a testedet, és a céljaidat is; élvezd ezt a lehetőséget, hogy a lelkedet az anyagban is megtapasztalhatod, hogy formát kapott a Teremtőtől, amelyet bárki megölelhet és érinthet.

Gabryel

blog.png