Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020. Március 24. – Egy újabb esély a Megváltásra

A Nap, a Hold és a Chiron egymás mellé értek a csillagos égen, méghozzá a Halak és a Bálna Csillagképekben. Most összetalálkozik bennünk a tudatos és a tudattalan, az elme és a lélek, a múlt és a jövő félelmei és reményei. Ebben a mély csendben és elvonultságban aztán feltárulhatnak azok az emlékeink, amelyekre fontos lesz emlékeznünk, sőt elkerülni sem tudjuk őket; hiszen az élet és a világ is folyamatosan fejlődik és átalakul, és kénytelenek vagyunk sodródni ezzel az áramlattal, különben a Bálna magába szippant pillanatok alatt minden síkon, és eltűnsz végleg.
A Nap most megvilágítja és a felszínre hozza azokat a belső tartalmakat, amelyeket eddig nagy erőkkel rejtegettünk és söpörtünk a szőnyeg alá, illetve a Hold érzelmei is a felszínre kerülnek, számos előző élet feszültsége és rendezetlen karmikus adóssága fog most napvilágra kerülni, mindez persze a végső megváltás nevében. A Chiron pedig nagy eséllyel elkezdi nyomogatni a gombjainkat, a fájdalom testünket minden ponton, a lelkünk és az elménk blokkjait és gátlásait, hogy végül ezek is a felszínre kerülhessenek a Nap által. Ha jól csináljuk, akkor minden kinyílt sebre érkezik majd gyógyító erő is, a megváltás katarzisa.
Most a legfontosabb az őszinteség, a lelkünkkel és életünkkel szemben, a szépítés mentes konfrontáció azzal, akik voltunk, akik lehetnék, és ami a legfontosabb: Akik Vagyunk. Befelé fordulásra vagyunk most kényszerítve, mert eddig mindennel foglalkoztunk, csak ezzel nem; a vágyaink és a külvilág rabjai lettünk, és ebben az őrült rohanásban elhagytuk a lelkünket. Felépítettünk már minden palotát és felhőkarcolót a világban, uraljuk az anyagot és a tárgyakat, azonban a lelkünket és a sorsunkat még felismerni is alig tudjuk, nem még hatni is rájuk. Az életed és a lelked válasza erre az; hogy megbetegíti a testedet, a tárgyakat pedig ellened fordítja, mert a mániáddá váltak; és a Mánia betegség, egy függőség, amely kiszívja belőled az életet, a lelkedet pedig megöli.
Tisztul az ég ha fölnézel, mert tisztul a lélek is. Töltsd aktívan ezt az elvonulós időszakot, csak most a belső világodba vonulva; ismerd meg a lelkedet, áss nagyon mélyre, ahol már csak a tiszta fényedet és Isteni tudatosságodat találod. Ez is egy cselekvés, nem külső, hanem belső; amely aztán ki fog sugározódni az egész világ felé, sőt az egész Univerzum felé is. A Belső tettek ideje jött most el, mert rengeteg munka és feladat halmozódott fel a lélek és a magánélet területén; és most esélyt és lehetőséget kaptunk, hogy túlórázhassunk, hogy utol érjük a lelkünket és a sorsunkat. A külvilág lehagyott minket, benőtte a lelkünket és életünket, és félünk gyomlálni, gyökerestül megváltozni; hiszen ott mélyen belül végtelenül egyedül vagyunk, de mégis Istenben.

Gabryel

blog.png