Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020. Augusztus 6. – Egy életem, egy igazságom

A Jupiter, Plútó és a Pallasz Athéné is a Nyilas Csillagképben tartózkodnak jelenleg, méghozzá mindhárman retrográd, vagyis hátráló mozgásban vannak, amely még inkább felnagyítja és visszahozza az életünkbe a bolygók által jelzett témákat és karmikus töltéseket.
A szubjektív igazságok kerülnek most a felszínre, hogy az amit én szent és sérthetetlen igazságnak gondolok és vélek az életről és önmagamról; az vajon mennyire képvisel valódi fényt és igazságot, mennyi benne a valódi szeretet, és hogy azzal minden irányban és létező felé építő és fejlődést segítő energiákat áramoltatok.
Az életed a legjobb tükör, a legtisztább bizonyíték arra ha valamit nagyon jól csinálsz, hogy a hitrendszereid nem légvárak és ego túrák; hiszen ilyenkor nem csinálsz karmát magadnak, beindulnak a megrekedt folyamatok, és valahogy áldást és fényt hozol minden szituációba. Ezt nevezheted az élet igazságának is, hiszen a létezés mindig igazságos; akkor is ha szörnyűséget látsz a világban, pusztulást és a sötét erők tombolását, és akkor is amikor mindent fény és szeretet borít be, amikor csak a puszta szeretet és adni akarás kedvéért tesznek jót egymással az emberek stb.
Athéné önállóságra inspirál, hogy saját magad fedezed fel, és találj rá a Jupiter által jelzett igazságokra és ideálokra, amelyek aztán vezérelnek és inspirálnak minden időben. Egy kicsit szubjektív leszel most, egy kicsit egészségesen önző, de csak annyira hogy végre önmagadra találj, hogy megtaláld azt aki igazán vagy, félelmek és elvárások nélkül. Ha valami megpróbálna megakadályozni ebben, akár belső vagy külső félelem, kételyek és hamis álarcok; azokat a Plútó Skorpiós energiái által szépen el tudod engedni, és végleg eliminálni azokat a visszahúzó erőket, amelyek az igaz önvalód útjában állnak.
Nem elég csak kifelé áramoltatni az energiáidat, csak adni és kihasználni önmagadat, illetve az sem vezet sok jóra, ha csak habzsolsz és semmit nem adsz önmagadból, ha nem akarsz a szereteteddel csak egy picit is valamit vagy valakit megérinteni, táplálni és építeni stb.
Minden az egyensúly felé halad az Univerzumban, minden folyamatosan változik és átalakul; ahogy a hitrendszereink és elveink is szüntelenül változnak és fejlődnek, tisztulnak és némelyek teljességgel eliminálódnak. Néha az ember csak a káoszt érzi és látja, főleg amikor el kéne döntenie, hogy miben higgyen, hogy mi lenne a számára üdvös sors és eszmék; hiszen a történelmünk számos pontján és még jelenben is, hamisítják és átírják a szent iratokat, illetve félrevezetik az embereket a saját céljaik és hatalmi vágyaik érdekében stb.; és néha már azt sem tudja a nő, hogy nem-e inkább férfiként kéne élnie, és fordítva ugyanígy stb.
A szíved és a lelked viszont mindig tudja és érzi az irányt, csak követned kell.

Gabryel

blog.png