Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. December 28. – Amikor mindent bevilágít a Fény

A Nap, Jupiter és a Leszálló Holdcsomópont együtt állása a Nyilas Csillagképben elhozza számunkra azt a lehetőséget, hogy a múlt minden elfeledett, vagy hazugságba burkolt igazsága felfedi önmagát, és valódi rendet tesz az életünkben; és ez a rend már az Égi rendet követi és képviseli.
A Holdcsomópont a múltba visz mos minket, akár végtelen számú előző életekbe, amelyekre rávetül most a Nap fénye és ereje, hogy megvilágítsa számunkra mindazt amit látnunk kell és fontos a múltból; hogy aztán végül mindezen igazságokat és tényeket a Jupiter felnagyítsa és meggyógyítsa az életünkben a tiszta hit erejével. Tehát górcső alá kerülnek életünk igazságtételre várt szituációi, amelyekben nem tudtunk a hitünk szerint élni, megvédeni és kiállni az igazunkért, és mindezen sebeket a lelkünkben hordozva cipeltük a keresztet életeken át; hol jogosan, hol igazságtalanul és félrevezetve a sötét erők által.
Az Ünnepek erejét és fényét is vigyük most bele ezekbe a visszaemlékezésekbe, és tudatosítsuk, hogy a Hit erejével bármire képesek vagyunk, még azokra a dolgokra is, amelyeket a múltban már eltemettünk és feladtunk. Régóta cipelt vágyak és álmok, elfeledett víziók és célok ébrednek most a lelkünkben, mert a Nap a felszínre hozza most őket, táplálja és élteti a fényével; a Jupiter pedig megújult hitet és optimizmust, lendületet és lelkesedést ad mindehhez, hogy fojtassuk csak tovább a végtelen életek óta dédelgetett álmaink megvalósítását.
Sok álom és vágy megvalósult már ebben a galaxisban, mondhatni megvalósulásra vannak ítélve; de csak ha nem hagyod őket a múlt fogságában vergődni és elveszni, félve attól hogy nem lesz aki támogat ebben, nem lesz aki a kezedet fogja a nagy ugrásánál, aki hitet önt beléd, amikor neked már kifogyóban.
Világi szempontból mindig egyedül vagyunk ebben, és minden más lényegi és fontos dologban is, hiszen az álmunk csak a miénk, nem ismerheti más; viszont spirituális szempontból a mindenség van velünk és bennünk, ahogy a Nap kisugárzik az akaratod által, ahogy a Jupiter tiszta hitet és igazságot horgonyoz le az életedben, ahogy a Vénusz megpendíti szerelmes szíved húrjait, és így tovább. Mindössze tudatosítani kell ezeket a segítő energiákat és használni valami jóra, ami fényt és tiszta örömöt hoz mindenki számára. Élj egy kicsit egyszerűen most, csak a lényegi dolgokra figyelve, és azt fogod észrevenni; hogy a problémáid nem te vagy, csak lehetőségek valami újat tapasztalni, illetve ráeszmélni, hogy az ember mi mindenre képes a hite és akarata által.

Gabryel

blog.png