Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Május 04. - A másikra találni Belül

A Vénusz az Ikrek és Unikornis Csillagképekben vándorol jelenleg és indít el egy olyan gyönyörűséges folyamatot, amely minden ember szívében ott él mélyen és vágyakozik a valódi átélésre és tapasztalásra, vagyis hogy igaz társra találjunk az életünkben, és átélhessük az ezzel együtt járó mélységes harmóniát és Egységet.
De ehhez először önmagunkba kell néznünk, és megvizsgálnunk a bennünk élő Ikrek Csillagképet, ahogyan ez a testvérpár állandóan civakodik és kötélhúzás módjára rángatja egymást ellentétes irányba, mintha soha nem akarnának kibékülni, ahogyan a bennünk élő férfi és női energiák sem mindig tudnak zöld ágra vergődni, mintha mindig egymás fölé akarnának nőni, hogy csak az egyikőjük uralhasson téged, és aztán az életedet. Ez az ellentét persze csak látszólagos, hiszen nem egymást akarják legyőzni, hanem a saját erejüket és létüket megvalósítani és kifejezni, miközben a másik energiának is helyet és lehetőséget adnak a megnyilvánulásra, hiszen tudják hogy egymás nélkül nem életképesek hosszútávon. Tehát ez nem csak arról szól, hogy ellentétes irányba ráncigálják egymást, hanem Előrefelé is, és így egészítik ki egymást az ellentéteik által, és valósítanak meg bármit.
Így működnek tehát a Yin és Yang energiáink, vagyis a bennünk élő nő és férfi egyensúlyra való törekvése. Van, hogy éppen a férfi kér helyet magának erőszakosan benned, és elnyomva a belső nőt, tehát minden érzékenységet és együttérzést, csak a harca tudsz gondolni, és tettekből tettekbe ugrasz, hogy még időd se legyen a lelkedre gondolni. Ilyenkor a Férfi győzött benned, és elveszítette a Yin párját, a Nőt, és bizony egyedül csak saját magát fogja pusztítani egy idő után, hiszen nincs aki meglágyítsa a szívét, és szeretetével körbeölelje. De van hogy a Nő győz benned, mert túláradó finomságával és lágyságával szinte meggyengíti a férfi energiát benned, és így aztán még egy pohár vizet is nehezedre esik hozni magadnak, mert képtelen vagy az önálló tettekre és kiállni önmagadért.
Most már látható, hogy mindkét ősenergiára szükség van, és csak ennek felismerése után jöhet az Unikornis összefogó és Egységbe emelő ereje, amikor is az ellentétes erők összedolgoznak benned, önmagukért és egymásért, és bár kissé harsányan és őszintén konfrontálódva élnek, amolyan olaszosan, de soha sem egymás ellenében, hanem a minél magasabb rezgésű Egység eléréséért.
A külvilágod és kapcsolataid eszerint fognak alakulni, hogy hogyan tudsz Belül egyensúlyozni, és egyszerre férfi és nő lenni, hiszen csak így leszel képes együttérezni a másik nem képviselőjével, hogy mit érez, mire van szüksége, és egyáltalán a lélektársadat találtad-e meg, vagy csak a hormonok tűzijátékoztak benned.
A Vénusz most segíteni fog ebben, hogy kívül-belül Szerelemre találj.

Gabryel

16f972e07225b0ca1bc4fde3fc8a9ee7.jpg