Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Szeptember 18. – Amikor Ámor nyila eltalál

A Juno kisbolygó a Nyilas Csillagképben teszi útját December elejéig, a Vénusz pedig a múlt héten találkozott össze a Felszálló Holdcsomóponttal, és folytatja útját tovább az Oroszlán Csillagképben.
Juno a Nyilasban hasonlítható Ámor nyilához, mert akire most a sors kilövi szerelmes nyilait, az Célba fog találni megalkuvás nélkül, és már csak a Hiteden és örökös optimista hozzáállásodon múlik, hogy a legnagyobb álmod is megvalósulhasson a szerelemben. Mert a Nyilas mindig a legmagasabbra teszi a mércét, és azt akarja hogy a legmagasztosabb álmaidat és céljaidat vedd célba, hiszen miért elégednél meg a kevesebbel vagy az éppen jóval, amikor Minden a tiéd lehet amit szeretnél, minden álom amit a Teremtő okkal rejtett el a Lelkedben és szívedben egykoron.
De most sem várni kell a sors kezére, hanem légy te magad Ámor nyila, és döntsd el milyen szerelmet akarsz, amelyhez a Lelkedbe kell nézned, aztán megfogalmazni a legmagasabb érzést és rezgést, amelyben élni akarsz egy szerelmetes társ mellett, és aztán kilőni ezeket nyilakat a Teremtő felé, amelyek most hatalmas erővel fognak hatni, és amilyen messzire repülnek ezek a teremtő álmaid a szerelemben, olyan valóságra fogsz ébredni reggel. Mert a Nyilas lendülete és optimizmusa nem ismer határokat, és ez bizony ledönt minden korlátot általában, nem beszélve töretlen Hitéről, amely a legerősebb Önmegvalósító energia.
A Holdcsomópont és a Vénusz együttállása az Oroszlán Csillagképben pedig olyan energiát indított el múlthéten, amely úgyszintén támogatja a Sorsodba írt Szerelem megvalósulását, és ha még vannak netán karmikus teendőid és kapcsolataid, amelyek feloldásra és megváltásra várnak, akkor azokat most leteheted a Teremtő oltárára. Az Oroszlánnak amúgy is szerelemben lobog a szíve szüntelen, és most ezt átadja neked is, hogy merj örömben élni. De ehhez kell a múltba nézés, és minden karmikus teher átfényesítése és a magasba emelése. A Felszálló Holdcsomópont felszólít hogy foglalkozz a jövővel, és azokkal a dolgokkal, amiket eddig elhanyagoltál, és most a Szerelem a téma. Mert ha valamivel keveset, vagy egyáltalán nem foglalkoztunk az életeink során, az ugyanolyan Karma, mint ha valamit túlzásba vittünk, és kiégtünk benne. Meg fogod érezni hol billent ki a mérleg.
Egy tiszta múlttal már joggal optimistán lövöldözheted Ámor nyilait a neked megfelelő irányba. És attól se félj, ha netán téged talál el mostanában Ámor nyila, mert akkor annak úgy kellett lennie, és valaki készen áll a szerelmedre, és Te is az övére.

Gabryel

fc87c2bbaad2c20fb28b3e090f9d06cc.png