Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Október 06. - Ösztöneink felemelése a Szerelem által

A Vénusz és a Mars együtt áll az Oroszlán és Hydra Csillagképekben a következő napokban, és indít el egy olyan energiát, amely felpezsdíti szerelmi és ösztön életünket.
Méghozzá az Oroszlán farkánál jár e két bolygónk, vagyis ösztöneink kiélése és megélése a téma, és ezt most a párkapcsolaton belül, illetve valamilyen kreatív művészi tevékenységben is megtudjuk élni. Ezek az ösztönök mindig ott vannak bennünk, soha nem tudjuk végleg elnyomni vagy figyelmen kívül hagyni őket, de ha mégis megpróbáljuk huzamosabb ideig, akkor kitörő dühben és haragban is kitörhetnek, és az oroszlán nem a vidám és derűs arcát fogja mutatni, hanem kínjában üvölteni és rombolni fog. És ez persze destruktív lehet önmagunkra nézve, illetve másokat is megbánthatunk meggondolatlanul.
A Mars és a Vénusz szereti a szexualitást, sőt arra valók csak igazán, és most a legmélyebb szexuális vágyaidat is kiélheted bátran, és ki is kell, mert ez az energia fel fog szabadítani, ahogy a kreatív szexuális energia szétáramlik minden porcikádba, és új életerőt és egészséget ad a testednek, a lelkednek pedig kitörő katarzisokat. Hiszen ez az energia katarzis után áhítozik, itt nem elég félig kiereszteni a gőzt, mert akkor soha nem jutsz tovább a szexcsakránál, ugyanis a szívig kell eljutnod az energiáddal és vágyaddal, hogy ott aztán Eggyé olvadhassatok egy örökké tartó Pillanatra. Ez a Szerelem, amely a szexualitás által ereszt mély gyökereket, és bizony ezen gyökerek mélységétől függ az, hogy milyen magasra fog törni ez a szerelem csíra, hogy eléri-e a magasabb dimenziókat, hiszen a Tantra egy dimenzió kapu is lehet. De ha elfojtod ezt az ősenergiát, akkor a szexualitásod perverz és sötét alakokat fog felvenni, és ahogy az ösztöneidet nem tudtad uralni, úgy az életed szabad alakítása és uralása is kieshet a kezeidből, mert nem lesz hozzá elég életerőd és kreativitásod.
A Vesta és a Merkúr is együtt áll a Szűz és a Hydra Csillagképekben, amely tovább erősíti a szexualitásunk üzenetét, hogy halljuk meg mit súg a Testünk, hol keresi az örömöt, és hol akar katarzisban kitörni. Ha megtaláltuk testünk üzenetét, akkor a tiszta és egyértelmű szexuális kommunikációval add tudtára ezt partnerednek, és jöhet a Szerelem ideje. A Vesta tüze fellobban a Hydra vad ösztöneitől, amelyet inkább uralni és kiélni kell, mintsem elfojtani és lefagyasztani, ahogy az ősi természeti népek is tették. Az ő szent rituáléik és ösztönöket felkorbácsoló táncaik által nem volt elfojtás bennük, és perverzitásba sem fordult soha ez a kiapadhatatlan szexuális energia. Bármikor dimenziót tudtak váltani egy szent Egyesülés során, hiszen olyan mélyen gyökerezett a szexualitásuk a testükben és lelkükben, amely az energia végtelen emelkedését hozta magával, egészen az Isteni szférákig.

Gabryel

nevtelen.png