Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. November 28. - Kifacsarni a gyönyör nektárját

A Nap megkezdte útját a Skorpió és Kígyótartó Csillagképekben, hogy rávilágítson szexuális és intimitásbeli elfojtásainkra és gátlásainkra. Ezzel párhuzamosan a Szaturnusz és a Merkúr is ezen Csillagképekben vándorol, méghozzá együtt állva.
Vegyünk egy narancsot, melynek színe amúgy is megfelel a szexcsakra gyógyító színével és a naplemente narancsosan izzó szenvedélyével, és képzeljük el, hogy ez a szexualitásunk maga, a héjával és legbensőbb lédús tartalmával együtt.
Meg kell hámozni ugye először, ami az ego burkot jelenti a mi esetünkben, illetve a férfiak és nők között játszódó drámákat és praktikákat, mert amíg ezeket nem sikerül levetkőzni, addig nem ehetünk belőle, addig nem ízlelhetjük meg a másikat semmilyen szinten, és ehhez kell az őszinte és odaadó intimitás, hogy megtudjunk nyílni a másiknak. Amíg ez nem sikerül, addig a Kígyótartó szó szerint a markában fog tartani, és nem enged elmélyülni a másikban, mert így csak olyan sebeket és fájdalmakat okozhatunk a másiknak, melyeknek emléke hosszú éveken át is kísérthet minket és a kapcsolatainkat. De ha sikerül az őszinte megnyílás, akkor elkezdhetjük kifacsarni ami a szexualitásunkban van, mind az utolsó cseppig.
Miután az energiák lángra kaptak és áramlásban vannak, illetve készen állnak hogy beléjük kortyoljunk, előtte még le kell szűrnünk őket, mert hiába hozza el a Jelenpillanat az egyesülés lehetőségét, attól az előző életek blokkjai, mint például a középkor tiltásokkal teli időszakai befeketíthetik szexualitásunk minden pillanatát. A Szaturnusz segít feldolgoznod ezeket, úgy hogy rávilágít mi a te a karmád ebből, azután pedig a Skorpió ollói segítségével levághatod magadról ezeket a minőségeket végleg, de ehhez mélyre kell ásnod, illetve a tapasztalást sem hagyhatod ki, melynek nagyon őszintének és valódinak kell lennie, mert a Karma bolygója csak így enged a néha kíméletlen szorításából és szigorából. A Merkúr a kommunikációdra irányítja figyelmedet, hogy milyen hazugságok és félreértések hiúsítják meg állandó jelleggel az együttlét örömét és beteljesülését, hiszen egy aprónak tűnő elhallgatott vágy, illetve kétely is felboríthat mindent a Szerelem törékeny egyensúlyában. De mivel ezek feloldhatók őszinteséggel és a tisztán izzó vágyad erejével, ezért nem kell félned a szexualitás néha sötétnek és végtelennek tűnő mélységeitől, hiszen ez egy kiapadhatatlan Forrás.
A Vénusz pedig a Mérleg és a Kígyó Feje Csillagképekben, mintha felügyelné ezt az egész folyamatot, és tényleg csak olyan energiákat és érintéseket enged át a szűrőn, melyekben szerelem van, valódi vágy és érzés. Ahogy a bontatlan narancsból éltető és tiszta ital lesz, úgy lesz az elfojtásainkból és gátlásainkból testi öröm, és végül Lelki katarzis.

Gabryel

blood-orange-revised350.jpg