Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Május 24. – A Nő Teljessége

A Vénusz és a Pallasz Athéné együtt áll jelenleg a Bálna és a Halak Csillagképekben.
Ismét eljött az elengedés és befejezés időszaka ezen égitestek által jelzett témákban. Tehát meg kell néznünk a nőiségünk állapotát, kívül és belül egyaránt, hogy hol nem vagyunk még teljesek ebben, és ha vannak még félelmeid és gátlásaid, akkor azokat el kell engedned egy belső önelemzés útján, ha pedig beteljesületlen vágyak és célok okoznak szorongást és frusztrációt benned, akkor azokat is fel kell tárnod az önelemzés során, és fel kell készítened őket a megvalósításra, és végül a tettek mezejére lépni megalkuvás nélkül a Kos jegyének megfelelően, hiszen ezen jegyben jár e két égitestünk pillanatnyilag.
Ezen két Istennő, vagyis Aphrodité (a rómaiaknál Vénusz) és Pallasz Athéné szépen megférnek egymás mellett, hiszen Athéné férfias és racionális gondolkodása kiválóan kiegészíti Vénusz feminin vonásait és belső érzékenységét, és ezek elengedhetetlenek az egyensúly fenntartásához, a férfi és női energiák harmóniájához, illetve a külvilági párkapcsolatunk Egységéhez és békéjéhez. Mert attól még nem leszel túl férfias ha mersz gondolkodni nőként, és ki mersz állni önmagadért, illetve az egyéni önmegvalósítást is legalább annyira fontosnak tartod, mint a pároddal közösen teremteni. A másik oldalon pedig senki nem fog gyengének tartani azért, mert mersz érezni és érzékeny lenni, és mered vállalni nőiséged minden vágyát és mélységét, hiszen ez mind benned szunnyad évezredek óta, és csak megélésre vágyik.
Miután alámerültünk Lelkünk belső labirintusába, megláthatjuk mely minőségekben vagyunk még sérültek és beteljesületlenek. Hol történt meg az, amikor az elménk túlharsogta érzéseinket és szívünk vágyait, és az állandó sikervágy és racionizálás kietlenné tette belső világunkat és érzelmi állapotunkat. illetve hol estünk áldozatul az érzelmeinknek és vágyainknak, mert nem bírtuk kontrollálni őket és elborítottak féktelenül, kiszolgáltatva magunkat így mások szexuális kéjvágyának és érzelmi túlfűtöttségének, nem találva a szabadság és függetlenség kulcsát.
Athéné szeret középre helyezkedni és egyensúlyt teremteni, és most neked is ez a dolgod a nőiségeddel kapcsolatban, vagyis teljesítsd ki a férfi és női énrészedet, és hozd egyensúlyba őket. Annyit légy a belső világban, mint a külvilágban, és így sehol sem lesz hiány és feszültség. És minden ami ennek útját állná, azt most fel kell áldoznod Lelked oltáránál, de mivel ez egy ego áldozat, neked semmi bajod sem eshet, mindössze a lehúzó minták és félelmek fognak feloldódni.

Gabryel

fb.jpg