Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Január 13. 12:00, Budapest - Érzéseink Óceánjában

A Hold érzékenysége és érzőképessége a 4. Horizont Házban és a Rák Csillagképben most még jobban felerősödik, nem beszélve az aktuális Teliholdról, tehát a felszínre kell hoznunk az érzéseinket Önmagunkról, elvégre csak Saját Magunkon tudunk változtatni. Elég ha csak Engeded ezt a folyamatot, mert most nem igen lehet csendre inteni az érzelmeket, hiába minden erőltetett elfojtás és maszkulin erőszak a női énünkkel szemben. Ez a kiáradás megtörténhet a Családban is a 4. Ház által, illetve a szerelmeddel is, akivel a famíliátokat alkotjátok.
A Neptunusz Együtt áll a Vénusszal, amely tovább fokozza az élvezeteket, tehát itt is a harmóniára és szerelemre való igényed találkozik a legmagasabb szellemiségeddel, illetve a tudatalattiba zárt érzéseiddel és ösztöneiddel. Ez egy újabb aspektus ahhoz, hogy a felszínre jöjjenek az álmodozásaink börtönébe zárt Vágyaink, hiszen a 11. Horizont Házban erre vágyódunk, és a Vízöntő Csillagkép is arra szólít fel minket, hogy csak úgy tudunk felszabadulni a minket folyton bökdöső vágyaink alól, ha azok a tudatosságunk Fényében feltárásra kerülnek, és így azok elkezdhetik áttörni a Valóság felszínét, és a külvilágban is viszontláthatjuk Szerelmi életünk beteljesedését.
Poszeidon mitológiai alakja is eszünkbe juthat, aki a rómaiaknál kapta Neptunusz elnevezését. Az ő Archetípusa felkavaró, hiszen a tengerek Isteneként felkavarja az állóvizet folyton folyvást, és minden tudatalatti ösztönt kiél és megél. Ha ez az Archetípus aktiválódik benned, erre reagálhatsz úgyis, hogy féktelenül szabadjára engeded romboló indulataidat, vagy transzformálod mindegyiket, hogy azok erőt adjanak, illetve építőek legyenek.
Általában félünk tudatalattinktól, hogy vajon mi rejtőzhet a mélyén, az Óceán mélyén, ahol mindössze Saját árnyékaiddal fogsz találkozni, tehát mindennel, amit valaha magadba fojtottál félelmedben. De ahogy haladsz megalkuvást nem tűrő bátorsággal egyre mélyebbre, egyre több erődet kapod vissza, hiszen Érzéseid Óceánjában kiaknázatlan potenciálok rejtőznek, illetve a végtelenség érzése is hajt ilyenkor minket, az Egység makulátlan állapota, Önmagammal, Mindenkivel, és az Univerzummal.
És most ehhez jelenleg a Neptunusz megkapta a Vénuszt Társának, tehát most ezt az Egységbe való olvadást a Szerelemben kiválóan átélheted és megélheted, ha mersz egy kicsit alámerülni az Érzéseidben, az Álmaidban, nem foglalkozva a Céllal, abban a tökéletes Bizalomban és ráhagyatkozásban, hogy minden ködfátylon és vad hullámzáson túl Békére lelsz, Önmagadban, és az Univerzumban. És ha ehhez Most a Szerelem az ösztönző erő, akkor átadod magad Neki.

Gabryel

nevtelen.png