Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Április 08. – Hatalmad az Egység és a Fény szolgálatában

A Nap és az Uránusz Együttáll jelenleg a Bálna és a Halak Csillagképekben, illetve a Kos jegyében.
A Nap hatalomvágya és énközpontúsága elvegyül az Uránusz szabadságra és egyenlőségre való törekvésével. Most kiderül mennyire tud a hatalomvágy megkísérteni és kifordítani önmagadból, mert ha még vannak benned akár elnyomott kísértő vágyak, akár nyíltan burjánzó erőszakos hatalomvágy, akkor azok most a felszínre fognak jönni, és egy belső munka és önelemzés által el kell engedned őket, a közösségedért, vagy akár a bolygó felemelkedéséért.
Hiszen a hatalom soha nem lehet egyéni dicsőség, hanem egyfajta szolgálat és felelősség, amelyben figyelembe veszed a néped és közösséged minden igényét, és figyelsz a döntéseid globális következményeire is, hiszen példa csak az lehet a világunkban, aki a legmagasabb rendű békét és egységet képviseli és közvetíti, és teszi azt példázattá minden egyes cselekedetével és szavával. Most az Ég górcső alá veszi tetteid mozgatórugóit, hogy mennyi Igazság van a szavaidban, és a tetteidnek mik lehetnek a következményei, hogy azok mennyire szolgálják az életedet, és ezzel párhuzamosan a közösséged igényeit is, mert te és a világ összes lakója nem különválasztható. Ha ma gyűlölsz, azt a legtávolabbi kontinensen és megérzik, és megint kevesebb lesz a Fény a világban.
Ahhoz hogy Igaz ember legyél nem kellenek külsőségek, és az is mindegy milyen ország szülöttje vagy, mert nincs kiválasztott nép és egyedek, ezeket a hitrendszereket az ego őrült hatalomvágya hozta létre. Ráadásul csak kollektív megváltás létezik ami a Földünket illeti, amelyben minden egyén Önmagát kiteljesítve segíti a közösséget is, és így hozhatjuk közelebb az aranykort, sem előbb, sem később. Tehát csak légy Boldog és hiteles ember, és legfőképpen Ember, minden külsőség és címke nélkül, mert csak az emberi faj képes a gyűlöletre, de úgyszintén képes annak megszüntetésére is a Béke mellett való döntésével, akár minden szabályt és elöregedett hitrendszert figyelmen kívül hagyva, megalkuvás nélkül.
A Kos a kezdetet is jelenti, de előtte számot kell vetnünk lelkünk tartalmaival, amelyben most az ember legelemibb kísértése, vagyis a hatalomvágy kerül górcső alá, mert amit most elindítunk, az lesz a jövőnk is, és senkinek sem tehetünk szemrehányást, mert minden a mi felelősségünk, minden gondolatcsíra és tett. Hatalmadat használd a Béke és egyenlőség elérésére, mert minden Út ebbe az irányba vezet.

Gabryel

5b81d4b5d315d05cb922f23a1298e643.jpg