Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.02.16 10:05, Budapest - Az Igazság mérlegén

A Mars jól beragadt a Mérleg Csillagkép két serpenyője közé, ami az Isteni Igazság mérlege is egyben, vagyis az Ég letesztel milyen döntéseket hozol, és hogy a tetteid, amelyeket a fizikai valóságban is elindítasz és meglépsz, azok Fényt képviselnek-e, vagy Nem. Mert hogy itt erről szól a történet, nincs aranyközépút és félig helyes és helytelen döntések. Olyan nincs hogy csak kicsit vagyok el csúszva, mert a legkisebb árnyék is megvalósítja önmagát az életedben, és el kell számolnod vele az Igazság Isteni mérlegén.
A 7. Horizont Házban a Mars, ami a párkapcsolatok területe, tehát most a pároddal való látszólagos ellentétekben és konfliktusokban kell megvívnod a Saját Igazságodért, és kell rájönnöd, hogy igazából egyikőtök sem győzhet, mert a Férfi és Nő Együtt Egészek és tökéletesek, és működnek harmóniában és Egységben.
A Mars másik vetülete a nyers szexualitás, ahol teret kaptok hogy megélhessétek a testi szerelem Felemelő eksztázisát, amelyben nem ragadtok le az aktus kéjvágyakkal teli barlangjában, hanem felemelitek egymást a Szívcsakráig, tehát a Szerelem érzésében és a lelki Eggyé olvadásban értek a csúcsra. A Szaturnusz a Skorpió és Kígyó tartó Csillagképekben jelezhet elfojtásokat és blokkokat a szexualitás terén, amelyeket akár előző életeitekből is hozhattok. Ezeket megértéssel és szeretettel feloldhatjátok a pároddal (Szintén a 7-es Házban a Szaturnusz), hogy a testi sík se maradjon le a lelki és szellemi síkoktól, mert hogy minden szinten Teljességre kell törekednetek, ez a Szerelem Teljessége.
A félreértés elkerülése végett, a felgyülemlett Marsikus energiákat nem békítő szexualitásban kell levezetni, hanem először az Igazság Isteni mérlegét kell helyre állítani a viszonyotokban és a lelketekben, amely után kiüresedve minden indulattól és belső ellenérzéstől, már az ágy felé vehetitek az irányt, a Szerelem testi aktusában megünnepelve a Fény és az Igazság győzelmét.

Gabryel

nevtelen.png