Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016. Június 21. - A harcnak egyetlen célja lehet, az Egység és a Béke elérése

A Mars jelenleg a Mérleg és a Kentaurusz Csillagképekben helyezkedik el. Az Egyensúlyteremtés fontossága kerül ismét előtérbe, amelyet a Szerelemben kiválóan a valóságba ültethetünk, a férfi és női energiák egyensúlyba hozásával, és a pároddal való Egység és Béke elérésével.
A Mars feltüzeli az energiákat, és tettekre ösztönöz Itt és Most, hogy így mozdítsa elő a megrekedt energiákat és szituációkat. A cél itt nem a harc, hiszen az Soha sem lehet cél, inkább ez arról szól, hogy ha a helyzet azt kívánja, akkor legyél egy tüzes oroszlán, még ha az nem is mindig szép és illendő, minthogy megalkuvásoddal eláruld a lelkedet, és bár a felszínen harmónikusnak tűnsz, de belül szétfeszítenek a hazugságok és méltatlan szituációk. A Mars miatt érzed úgy, hogy szétfeszülsz, mert elő akarja belőled hozni az Igazságot, és az aktív tetterőt, hogy az életed, és most különösen a párkapcsolatod a helyes mederbe terelődjön.
A Kentaurusz Csillagkép által a vad ösztönerők is a felszínre jöhetnek, amelyeket kordában kell tartani minden időben, és csak a végső célra fókuszálni és irányítani ezt az erőt, vagyis az Egység és Béke elérésére. Férfi és Nő mindig az Egységet keresi egymással és egymásban, ha ez nem is mindig látszik a felszínen, és most a Mars Itt és Most tüzes energiái segítenek neked ebben. A szemed mindig a célon legyen, és ne a felszín mulandó csipkelődésein, és akkor a Pillanat által Egységbe kerülhetsz a pároddal, és Önmagaddal is. Az Egység Célját vegyétek komolyan, és ne a harcot.
A Vénusz jelenleg az Ikrek és az Unikornis Csillagképben kezdte meg az útját. Ez az energia szépen kiegyenlíti a Mars ellentétekbe feszülő energiáit. Az Ikrek Csillagkép civakodása itt is tetten érhető még a párkapcsolatban, de már az Egység és a középpont megtalálásának céljával, az Unikornis Csillagkép által. Kívülről nézve itt is az látható, hogy a két erő, a Férfi és Nő civakodik egymással, és egymásnak feszülnek, de mindez azért történik, hogy Együtt megtalálhassák azt a mozdulatlan Középpontot, amelyből az Egységük megszülethet, túl minden ellentéten és harcon.
Használd felváltva a Mars és a Vénusz aktuális hatásait, és amikor az kell, akkor harcolj megalkuvás nélkül az Egység eléréséért, amikor pedig arra van szükség, öleljétek körbe harcaitokat és egymást, és csak a harmónia elérése legyen a cél, és inkább kössetek kompromisszumot, akár a vereség látszatát is elviselve, mert ilyenkor ez nem vereség, hanem a Béke győzelme.

Gabryel

1812317-bigthumbnail.jpg