Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015. December 31. 10:30, Budapest - A Hited Fénye bevilágítja az Új Esztendőt

Az év utolsó napján minden bolygó és csillaghatást megkapunk, amire szükségünk lehet hogy méltón zárjuk az évet, és hogy felkészüljünk az előttünk álló esztendőre.
Ezen időpontban a Jupiter és a Felszálló Holdcsomópont együtt fog állni a 7. Horizont Házban, és ezzel párhuzamosan a 10. Nap Házban is. Tanúbizonyságot tehetünk Hitünkről és belső Igazságainkról, hogy azok mennyire működnek a külvilágban is, vagy esetleg csak illúziók voltak az álmaink, amelyekbe minden realitást félre dobva kapaszkodtunk. Mert nem elég csak őrizgetnünk a belső tüzet, és nagyra törő álmokat szövögetnünk, hanem hagyni kell, hogy ezek a Teremtő Magocskák és ideák áttörjék a manifesztáció talaját, és a külvilágban is viszontláthassuk Lelkünk álmait, bármekkorák is legynek azok. A recept ismét a Szent cselekvés, amely már nem egóból vagy a külvilág hatására történik, hanem Saját belső Igazságunk sugallatára, amely a Teremtő Akaratát is tükrözi egyben, és valósítja meg mindenki örömére.
A Szűz csillagkép amelyben a Jupiter és a Holdcsomó tartózkodik ezen időben, ad egy Rendre és Tisztaságra buzdító vágyat, hogy elválasszuk a hamisat az Igaztól, és most ez főleg az emberi kapcsolódásaink és a külvilág viszonylatában történik. És ha sikerül ez a Rendrakás a kapcsolatainkban és a Teremtő Álmainkban, akkor a Jupiter határtalan optimizmusa és terjeszkedni vágyása aktiválódik, és megcélozhatjuk a legtávolabbi csillagokat is, és így fog a Sorsunk beteljesedni és Valódi Lélek Örömöket hozni.
A Szaturnusz mindezekre ráerősít, amely a Jupiterrel analóg 9. Horizont Házban lesz ekkor, és még inkább rákényszerít minket arra, hogy az Örök és Valódi értékeket keressük, amelyek minden körülmények között is életben maradnak, és semmi nem tudja meghiúsítani a megvalósulásukat, hiszen mi értelme lenne illúzió vágyakat táplálni a Hitünkkel, amelyek már az elején is kudarca vannak ítélve. Ha ezt a próbát is álltuk, akkor a skorpió csillagkép amelyben a Szaturnusz vándorol, hirtelen felemel minket akár a hamuból és porból is, és főnixmadárként fogunk újjászületni az új évre.
A 7. Horizont Háznak a párkapcsolat a másik fő témája, amely ugyancsak feltételek nélküli Valódiságot és Rendrakást követel meg most tőlünk, hogy tiszta szemekkel tudjunk párunk szemébe nézni, és abban mindig az Igazságot lássuk meg, és ne az ego harcokat. A Hold ráerősít ezen hatásra, amely a Jupiterrel fog együtt állni, hogy az Igaz érzéseink és a Lelkünk sugallatai vezessék a tetteinket és a szerelmi életünket, amelyben így Békét találhatunk a Férfi és Női energiáink és szerepeink között is. Ha ez sikerül, akkor a Vénusz a Skorpió csillagképben szintén elhozhat egy újjászületést az Együttlétben, hogy az új évet betöltse a Harmónia és az Igaz Szerelem Ígéretével és Áldásával.
Boldog Új évet és felkészülést kívánok Mindenkinek!

Gabryel

nevtelen.png