Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015. Augusztus 18. - Mindent bevilágít a Fény

Az Oroszlán Csillagképben tartózkodik jelenleg a Nap, a Jupiter, a Vénusz, a Merkúr, és a Juno kisbolygó is.
Tele vagyunk erővel és kisugárzással, amelyet most ki kell használnunk Álmaink megvalósításáért. A Fény beárad minden élethelyzetünkbe, hogy tisztán láthassunk, és hogy visszavegyük saját életünk irányítását, amelyben csak az Igazságnak és a Szeretetnek adhatunk teret.
A Nap bevilágítja életünket, és most a saját csillagképében vándorolva egyértelműen rávilágít gyengeségeinkre és elcsúszásainkra, hogy semmi ne maradjon feltáratlanul, és amely után elkezdhetjük átfényesíteni és megváltani ezeket a minőségeket, hogy mindig az Isteni akarat érvényesüljön az életünkben, és ezáltal a körülöttünk élőkében is.
A Jupiter ráerősít erre az Igazságkeresésre, mivel hogy a Nappal is együtt áll. Az Oroszlán szívénél járva arra hívja fel a figyelmet, hogy mikor döntünk Szívből és Lelkünk teljes erejéből, hogy életünk Igazságát kövessük, és mikor adjuk át egónknak az irányítást, és hagyjuk olyan nagyra nőni, hogy csak mi nem vesszük észre hogy illúzióban élünk, és oroszlán körmökkel ragaszkodunk elképzelt trónunkhoz, hogy megvédjük és biztonságban érezhessük egónk tejhatalmát. A Jupiter most Igazságot fog hozni az ilyen helyzetekbe, és szíved Hite is erőt fog kapni, hogy végig vidd azt, amit a Lelked kitűzött maga elé.
A Vénusz által most Fényt hozhatunk a párkapcsolatunkba, főleg hogy ő is együtt áll a Nappal. Nem tudunk tovább rejtegetni semmit a másik elől, mert olyan szituációkat kapunk, ahol a napnál is világosabb lesz mi a probléma gyökere, és aztán döntenünk kell valamit, ami vagy a Fényt vagy az árnyékminőségeket fogja támogatni, és ugye azt is tudjuk, hogy a Nem döntés is Döntés, amelyben kiadod a kezedből az életed irányítását, és szabad Akaratodat a fiókba zárod. A Szerelem érted van, hogy megtaláld Önmagad benne, és most feltöltheted a Nap melegével a kapcsolódásodat, hogy újra lángoljon a Tűz köztetek, és hogy annyi Fényt gyűjtsetek magatokba, amely kitart a hidegebb hónapokra is.
A Juno is itt vándorol az Oroszlán Csillagképben, méghozzá a Merkúrral együtt állva. Az Igazi Társ és a felvállalt párkapcsolat, illetve az Ő vele való kommunikáció itt a téma. Tehát ahogy a Vénusznál, itt is Fény fog beszűrődni a párkapcsolatodba, méghozzá a kommunikáció által, hogy megbeszéltek mindent Őszintén, és semmit sem söpörtök a szőnyeg alá, mert az csak elfojtásokhoz vezetne, és folyamatosan rombolna titeket tudatalatt, és mint ahogy tudjuk, a tudatalatti sokkal erősebb és nagyobb mint a tudatos én, és irányítja a dolgokat a háttérből, anélkül hogy tudnátok róla. De ha semmit nem dobáltok le a tudatalatti pincéjébe, és kimondjátok a néha még kimondhatatlant is, akkor a Fény ott lesz Bennetek és Köztetek is a Szavaitok által, és végre a Saját életetek Urai lehettek, mert nem ragaszkodtok semmihez, ami gátolná a Szeretet és a Fény áramlását.

Gabryel

nevtelen.png