Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes Elemzés - Szavazással eldöntött égitestekkel

A mostani alkalommal szavazást indítunk holnap délig arról a 3 égitestről, amelyről szeretnétek elemzést kapni, hogy hogyan fejtik ki a hatásukat az életetekre, és hogyan alakítják a személyiségeteket. Ezeket az égitesteket még nem elemeztem az eddigi ingyenes alkalmakkor. Hasonló elemzést használunk az oldások és tanácsadások alkalmával is, és ebből egy kis ízelítőt kaphatsz bemutató jelleggel.

Az Asztrológia és Asztrozófia eszközét felhasználva, sugallatok és intuíció alapján készítem el, amelyben szemügyre vesszük, hogy az adott égitestek miként működnek bennetek, és hogyan befolyásolják a döntéseiteket és tetteiteket.

A holnapi nap folyamán, azaz 2018.06.27.-én a délutáni órákban fogjuk kirakni az űrlap linkjét, amellyel elküldhetitek a jelentkezéseteket az elemzésre. Az első 10 jelentkezőnek tudjuk most ezt az elemzést megcsinálni a saját határainkat is tiszteletben tartva, de még tervezünk ilyen alkalmakat. A leadott és visszaigazolt igényléseket a 2018.07.10.-ig elkészítem.                                                                  A terjedelem kb. 1 oldal Word-ben, 11-es betűmérettel.

Amint a szavazás lezárult (holnap 12:00), ide kiírom a poszt aljára a szavazás eredményét. És persze a holnap délutáni órákban is érdemes figyelni az oldalt ha érdekel az elemzés, és amint az űrlap ki lesz rakva egy külön posztban, az első 10 igénylőnek készítjük majd el az elemzést. Ha elértük az igénylések számát, az űrlap lekerül a honlapról, illetve a Facebook-ra is kiírom.

Kulcsfogalmak az égitestekhez:

Nap: ego, személyiség, uralkodás, önvaló
Merkúr: gondolkodás, kommunikáció, intellektuális képességek
Mars: harc, Yang energia, férfi ősprincípium, tetterő
Jupiter: hit és igazság, optimizmus, terjedés és növekedés
Uránusz: szabadság, változások, forradalom, újítások
Neptunusz: álmok, tudatalatti, istenélmény, szellemiség, művészet
Chiron: elcsúszások, karmikus sebek, vezeklés, gyógyító erő
Ceres: anyaság, táplálás, gondoskodás, kötődés
Pallasz Athéné: függetlenség, önmegvalósítás, intellektus, tudatosság

A szavazás végeredménye sorrendben:

1. Chiron
2. Merkúr
3. Uránusz

Köszönjük a szavazatokat!

Henriel és Gabryel