Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes Karma és Sorselemzés

Az év elejére való tekintettel ismét Ingyenes Karma és Sorselemzést készítek, hogy rá tudj hangolódni az év feladataira és a feloldásra váró minőségeidre. Ezt az elemzést használjuk az oldások és tanácsadások alkalmával is, és ebből egy kis ízelítőt kaphatsz bemutató jelleggel.
Az Asztrológia és Asztrozófia eszközét felhasználva, sugallatok és intuíció alapján készítem el, amelyben a hozott karmádat és hitrendszeri mintáidat tárom fel, és hogy melyik az a téma, amely a legtöbb szenvedést és kihívást hozza az életedbe. Ehhez fontos ismernünk az előző életekből hozott berögzüléseket és tudást, hogy megláthassuk az alagút végén a fényt, és a jövőnk egy letisztított és stabil múltra épülhessen.
A frissen írt írásomban (A lélek alvilágából kiszabadított Önvalód) említett Plútóról is lesz szó az elemzésben.

A terjedelem kb. 1,5 oldal Word-ben, 11-es betűmérettel. Az űrlap kitöltésével elküldheted megrendelésed, amelyet feldolgozás után visszaigazolok a megadott e-mail címre egy "feldolgozás megtörtént" üzenettel (gabryel505@gmail.com e-mail címről).
Január 18.-ig lehet elemzéseket kérni, és kb. a hónap végéig igyekszem megcsinálni őket. Az elkészítés határideje az igénylések számától függően kitolódhat.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve a helytelenül vagy hiányosan kitöltött e-mail címek gazdáinak nem áll módunkban elkészíteni az elemzést, mivel a kapcsolatot nem tudjuk felvenni ő velük, illetve nem tudnánk hova elküldeni az elemzésüket.                                                                                 Érdemes néha leellenőrizni az e-mail-edben a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Ha megtetszett az elemzés, és szeretnél még többet megtudni magadról, illetve a problémáid forrását megtalálni és az előző életek traumáit feloldani, akkor egy személyes gyógyítás alkalmával segítünk neked.

Henriel és Gabryel