Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönjük a megrendeléseket!

Elértük az elvállalt megrendelések számát, és ezzel le is zárjuk az igénylések leadását erre az alkalomra. A jövőben is lesznek még ilyen elemzésekre lehetőség, és akkor leadhatjátok igényeiteket.

 

Ingyenes Elemzés - A benned élő Szerelem tükre

A Valentin Nap alkalmából Ingyenes elemzést készítek a Szerelem témájában, hogy rá tudj hangolódni a benned élő Szerelem minőségeire és lehetőségeire, és felismerd azokat a játszmákat, amelyek gátolnak a harmonikus párkapcsolat megélésében. Ezt az elemzést használjuk az oldások és tanácsadások alkalmával is, és ebből egy kis ízelítőt kaphatsz bemutató jelleggel.

Az Asztrológia és Asztrozófia eszközét felhasználva, sugallatok és intuíció alapján készítem el, amelyben szemügyre vesszük, hogy milyen az ideális társ eszménye számodra, és hogy hogyan éled meg önmagad általában egy párkapcsolatban, illetve hogyan állsz a szexualitás témájához, amikor arra kerül a sor, hiszen a Lelkeink szerelmén túl, ez is része a jól működő párkapcsolatoknak. A nők esetében ösztönös és a lényükből fakadó megélési lehetőségeket vázolok fel, hiszen ők hordozzák magukban eredendően a szerelem misztériumát és művészetét, a férfiaknál viszont az általános kapcsolódási képességeiken túl inkább a vonzódásaikat tárom fel, hogy milyen az ideális nő számukra, akivel a szerelem vágya beteljesülhet, és nem csak illúziókat és hamis vágyakat kergetnek.

A terjedelem kb. 1 oldal Word-ben, 11-es betűmérettel. Az űrlap kitöltésével elküldheted megrendelésed, amelyet feldolgozás után visszaigazolok a megadott e-mail címre egy "feldolgozás megtörtént" üzenettel (gabryel505@gmail.com e-mail címről).
Az első 15 jelentkezőnek tudjuk most ezt az elemzést megcsinálni a saját határainkat is tiszteletben tartva, de még tervezünk ilyen alkalmakat. A leadott és visszaigazolt igényléseket a hónap végéig elkészítem.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve a helytelenül vagy hiányosan kitöltött e-mail címek gazdáinak nem áll módunkban elkészíteni az elemzést, mivel a kapcsolatot sem tudjuk felvenni ő velük, illetve nem tudnánk hova elküldeni az elemzésüket. Érdemes néha leellenőrizni az e-mail-edben a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Ha megtetszett az elemzés, és szeretnél még többet megtudni magadról, illetve a problémáid forrását megtalálni és az előző életek traumáit feloldani, akkor egy személyes gyógyítás alkalmával segítünk neked.

Henriel és Gabryel