Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes Elemzés – Kiszabadulás a fájdalom börtönéből

A szavazás végeredménye alapján a Chiron, Merkúr, és az Uránusz égitesteket fogom elemezni bennetek. Amikor a témán elmélkedtem, a ’Kiszabadulás a fájdalom börtönéből’ jutott eszembe, ahogy az elcsúszásainkat a felszínre hozzuk beismerve azokat, és aztán felhasználjuk ezek feloldásához a mentális és analizáló képességeinket, illetve kitörünk a lelki sebeket okozó korlátozó hitrendszereinkből, elnyerve a teljes szabadságot.
Hasonló elemzést használunk az oldások és tanácsadások alkalmával is, és ebből egy kis ízelítőt kaphatsz bemutató jelleggel.

Az Asztrológia és Asztrozófia eszközét felhasználva, sugallatok és intuíció alapján készítem el, amelyben szemügyre vesszük, hogy hol sebez meg leginkább az élet, amikor a fájdalom kútjába zuhanunk, és szinte az őrületbe kergetnek a mindig visszatérő rémképeink és lelki sebesüléseink. De ha képesek vagyunk az emögött meghúzódó elcsúszásainkat felismerni és beismerni, és az így teremtett karmikus köröket elvinni a megváltásig, akkor a vezekléseink is értelmet nyernek, és végül elengedhetjük azokat. A Merkúr pedig segíthet mindezek feloldásában, azáltal hogy éles elménkkel analizáljuk a tapasztalásainkat, illetve hogy kibeszéljük a beszorult érzéseinket magunkból. Aztán az Uránusszal, mivel ő éppen a Merkúr magasabb oktávja, vagyis a magasabb rendű megnyilvánulása, ezeket az elmével analizált gondolatokat a Teremtő szintjére emeljük, ahol mindig jön Isteni sugallat a fájdalmaink okára, mert merünk változni és az Újat befogadni. Így törhetünk ki a korlátainkból, és nyerhetjük el a valódi szabadságot.

A terjedelem kb. 1 oldal Word-ben, 11-es betűmérettel. Az űrlap kitöltésével elküldheted megrendelésed, amelyet feldolgozás után visszaigazolok a megadott e-mail címre egy "feldolgozás megtörtént" üzenettel (gabryel505@gmail.com e-mail címről). Az első 10 jelentkezőnek tudjuk most ezt az elemzést megcsinálni a saját határainkat is tiszteletben tartva, de még tervezünk ilyen alkalmakat. A leadott és visszaigazolt igényléseket a 2018.07.10.-ig elkészítem. Az első 10 igénylés fogadása után az űrlap lekerül a honlapról, illetve ennek a posztnak az elejére is kiírom a lezárást.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve a helytelenül vagy hiányosan kitöltött e-mail címek gazdáinak nem áll módunkban elkészíteni az elemzést, mivel a kapcsolatot sem tudjuk felvenni ő velük, illetve nem tudnánk hova elküldeni az elemzésüket. Érdemes néha leellenőrizni az e-mail-edben a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Ha megtetszett az elemzés, és szeretnél még többet megtudni magadról, illetve a problémáid forrását megtalálni és az előző életek traumáit feloldani, akkor egy személyes gyógyítás alkalmával segítünk neked.

Henriel és Gabryel