Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoportos Oldás

 A karmikus sebeinktől az Önmegvalósításig - Csoportos Oldás

A Nap, Chiron és a Hold együttállása a Halak Csillagképben csodálatos lehetőséget ad számunkra a belső teljesség és önmegvalósítás elérésére. Ehhez azonban a felszínre kell hoznunk a legmélyebb sérüléseinket az önbizalommal és az álmainkba vetett hitünkkel kapcsolatban, illetve hogy mennyire tudunk önmagunk lenni minden helyzetben, és tényleg azzá válni, akik Valójában vagyunk. Harmonizálni fogjuk az elme és a szív egyensúlyát is, hogy a gondolataid ne nyomják el a lelked hangját, illetve az érzelmeid viharában se veszítsd el a tudatosságodat és racionális gondolkodásodat, mert ha a lélek és az elme összedolgoznak és partnerek, akkor azzal csak békét és harmóniát tudsz teremteni.
A Jupiter a Mérleg Csillagképben a Hitünket és igazságérzetünket teszi próbára a párkapcsolatban és a külvilágban, hogy mennyire tudunk a saját igazságunk szerint élni, és hogy mennyire élünk az álmainknak, akár egy kapcsolaton belül is. Mennyire nyomjuk el önmagunkat a megfelelés oltárán, netán másokon is átgázolunk a vágyálmainkat kergetve, és ezek mind a felszínre fognak jönni ezen a napon, hogy aztán olyan teremtő álmokat és vágyakat tápláljunk immár, amelyekben már nincs benne a múlt fájdalma és keserűsége, illetve mindenki javát szolgálják.
Ezekre keressük a válaszokat ezen a napon, hogy a belső szabadság és önmegvalósítás ne csak álom, hanem realitás legyen számunkra, amelyért cselekedni és döntéseket is hozni kell a kreatív álmodozás mellett.

Az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni erre az alkalomra, illetve most kivételesen elemzést is készítek azoknak, akik a foglalkozásra eljönnek, amelyet az "Elemzés igénylése" címszó alatti adatok kitöltésével tudsz igényelni (Wordben 11-es betűmérettel kb. 1 oldal). Az elemzést mindenki megkapja még a foglalkozás előtt a megadott e-mail címre, hogy általa fel tudjon készülni az oldásra. Ha az elemzést nem igényled, de szeretnél az oldáson ott lenni, akkor az "Elemzés igénylése" alatti részt ne töltsd ki. A jelentkezés feldolgozása után mindenkinek küldünk visszaigazoló e-mail-t. Ha betelt a maximum létszám, akkor lekerül az oldalról az űrlap, de olyan is előfordul, hogy egyszerre többen is elküldik a jelentkezésüket, és már nem férnek bele a létszámba, nekik is küldünk e-mail-t, és ha lesz hasonló program, akkor arra tudnak majd jelentkezni.

Az elemzésben a Nap, Jupiter és Chiron égitesteket fogom elemezni a képletedből, tehát feltárom az önbizalommal és személyes hatalommal kapcsolatos lehetőségeidet, illetve hogy az önvalódat milyen módon és területen tudod a leginkább megélni. Milyen területen tudsz igazán terjeszkedni és megélni a belső függetlenségedet és szabadságodat. Aztán persze megnézzük a legmélyebb és szüntelenül visszatérő sebzettségeidet is a Chiron által, amelyek olyan karmikus és előző életbeli átéléseket rejtenek, amelyek mindig kibillentenek az egyensúlyodból.
A foglalkozáson ezeket a minőségeket fogjuk elemezni az előadás részében, illetve gyógyítani az oldás fázisában. Kérdéseket is feltehettek a témával kapcsolatban, és erre az előadás részeként válaszolunk.

1. rész - Előadás
Az első órában elmondjuk az aktuális sugallatainkat a témában, illetve egy kis asztrológiával és asztrozófiával fűszerezve az aktuális energiákról és hatásokról is beszélünk. Az idő függvényében kérdezhettek is tőlünk, ezért érdemes olyan kérdésekkel készülni, amelyek már régóta nyomják a lelkedet, és ezekre az előadás részeként fogunk válaszolni.

2. rész – Oldás
A második órában lágy zene kíséretében történik az oldás, amelyben a szavaink által is segítünk vezetni téged, hogy az átélésed még intenzívebb legyen. A csoport energiája összeadódik ilyenkor, vagyis minden egyes résztvevő szándéka és fénye együttesen fejti ki a hatását a csoport tagjaira. Pontosan azokat az energiákat fogjátok kapni és közvetítjük felétek, amelyeket a Teremtő nektek szánt, és ebben az aktuális energiák is a segítségetekre lesznek.

Minimum 3 fővel tartjuk meg az alkalmat, illetve maximum 8 fővel.                    Jelentkezési határidő: 2018.03.13 17:00

Időpont: 2018. március 17. Szombat 14:00-16:00 óráig
Helyszín: Asram Jóga és Meditációs Központ, 1136 Bp. Tátra u. 5/b (Jászai Mari térnél)
Hozzájárulás: 3000 Ft

A helyfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik.

Szeretettel várunk benneteket!

Henriel és Gabryel

 

 


Jelentkezés Csoportos Oldásra

*Kötelező

 

Résztvevő neve *

 

E-mail cím *

 

Telefonszám *

 

  Elemzés igénylés:  

 

Név *

 

Születési idő (pl. 1955.07.18) *

 

Születési idő - óra, perc (Nem szükséges, csak ha tudod) *

 

Születési hely *

 

Az Elküld gombbal tudod elküldeni a jelentkezésedet

A jelentkezés feldolgozása után egy visszaigazoló e-mail-t küldünk a megadott e-mail címre "Feldolgozás megtörtént" üzenettel (gabryel505@gmail.com e-mail címről)

Köszönjük a jelentkezést!