Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagsors Elemzés (írásos)

Miben segít?

  • Ha nem tudod mit is szeretnél az élettől, ha nem találod önmagadat, de vágysz megtalálni az önvalódat, akkor ez az elemzés segíthet útmutatásaival és sugallataival, hogy rátalálj az Égi és Földi küldetésedre.
  • Ha problémásak a kapcsolataid, nem találod az egységet másokkal, vagy csak szeretnéd megérteni hogy mi a valódi mozgatórugója és célja bizonyos kapcsolódásaidnak, akkor segíthet ezeket a mintákat is felfedezni magadban, hogy aztán dolgozhass rajtuk.
  • Ha nincs egyensúly és harmónia az életedben; például amikor minden a külvilágról és a kifelé fordulásról szól számodra, de közben érzed hogy a belső világoddal és a lelkeddel is foglalkoznod kellene és szeretnél is, akkor ez az elemzés segíthet rávezetni hol billentél ki, hogy a mérleg melyik oldalán van a túlsúly, illetve a hiányok stb.

Mi az elemzés módszere?

Az elemzést az intuíciómon és sugallataimon keresztül készítem el, amelyhez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét. Ez egy személyes üzenet a lelkednek, amely nem a sablon értelmezésekre fókuszál, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által fölfedezheted az önvalódat és a helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez. A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitestek fognak szerepelni: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is átvesszük.
Az égitestek sorrendje az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, vagyis a Kostól egészen a Halakig, mivel a Csillagképek sorrendje az Ekliptikán egy Folyamatot jelölnek, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetlek végig téged is, hogy a lelked milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni.

Hogyan kapom meg?

Az elemzés terjedelme 7 oldal PDF-ben, 11-es betűmérettel, amely tartalmaz a szöveg mellett illusztrációkat is, hiszen a vizuális hatások is segítenek a megértésben és elmélyülésben. A kész elemzést, amely 10 napon belül fog elkészülni, az általad megadott E-mail címre fogjuk elküldeni. Ha bármilyen ok miatt később készülne el (rendelések száma stb.), akkor arról mindenképpen értesítünk E-mail-ben.
Az ára: 9000 Ft

 

-------------------------------------------

 

Hasonló szellemben elemzem a képletedet, mint ahogy a blogomban is írok az aktuális energiákról és hatásokról:
https://www.diamondhearts.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

Ha még mélyebbre szeretnél menni az önelemzésben (egy-egy életterület vagy téma mélyebb elemzése), akkor személyesen, vagy videóhíváson keresztül is van lehetőség Csillagsors Elemzésre. Ezenkívül gyógyításra is jöhetsz hozzánk, hogy az elemzés által feltárt sorscsomókat energetikailag is feloldhassuk. A 'Terápiák' menüben bővebb információt találsz ezekről a lehetőségekről.

További információk az elemzésről és rendelésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor az alábbi elérhetőségeken kereshetsz minket:
E-mail cím:
gabryel505@gmail.com
Telefonszám: 0650-107-2448

Terápiáink alternatív módszerek, amelyek nem helyettesítik a szakorvosi ellátást, hanem kiegészítik.

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel

 

 


 

Visszajelzések az elemzésről

 

Többször átolvastam, megrágtam mint a csontot alaposan. Szenzáció ez az elemzés, alapos és mély, feltárja valódi önvalónk és azokat, amiket eddig nem értettünk, vagy nem akartunk észrevenni. Megértettem hogy mi miért történik, és ismétlődik úgy ahogy. Elindulok egy úton hogy fejlődjek az önismeretemben... izgalmas mint mindig.

Noémi

Kedves Gabryel és Henriel! Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos elemzést. Nem találkoztam még ilyen elemzéssel, ami tényleg egy életre szól. Nagy segitség lesz és egy útravaló a kislányomnak.További szép munkát és boldogságot kívánok Nektek!

Liliana

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos elemzést! Nem volt könnyű olvasni, igen mély és részletes. Még sosem láttam ilyet, hát nem egy blikk horoszkóp! Sikerült végigolvasnom, bár többször elő fogom venni biztosan!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert látszik hogy sok munka van vele! Szép estét kívánok!

Ottília

Kedves Angyalok! Hálásan köszönöm ezt a csodálatos elemzést! Nem egy sima horoszkópos elemzés, mint amire számítottam! Remélem Egyszer személyesen is találkozunk! További sok sikert a munkátokhoz!

Sára

Nem lepődtem meg a szavaidon és soraidon, sajnos igaz még akkor is, ha hárítok és nem akarok beismerni. Na de így fejlődik az ember, ha szembe mer nézni a mélységekkel! Kaptam már máshonnan is elemzést, de ez valahogy különlegesebb.. személyesebb, több mindent mutat meg belőlem.

Amarilla