Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagsors Elemzés (írásos)

Miben segít?

Ha nem tudod mit is szeretnél az élettől, ha nem találod önmagadat, de vágysz az önvalód teljességére, akkor ez az elemzés segíthet útmutatásaival feltárni lényed magját. Ha problémásak a kapcsolataid, nem találod önmagadat bennük, akkor segít rávilágítani ezekre a mintákra is, hogy miért nem találod az egységet másokkal. Ha elvesztetted az egyensúlyt és harmóniát az életedben, például túl sok a külvilág, és kevés a lelki élet stb., ebben is segít rávezetni, hogy hol lehet a kibillenés oka, hol vannak mulasztásaid, illetve mi az amit erőltetsz kompenzálásként.

Én nem mondhatom meg, hogy konkrétan mit tegyél, hogyan élj, hiszen ez mindenkinek az egyéni felelőssége; hanem inkább lehetőségeket és potenciálokat vázolok fel, amelyek ott vannak benned, és hogy hogyan tudod kihozni ezekből a legtöbbet és legjobbat.

Mi az elemzés módszere?

Az elemzést az intuíciómon és sugallataimon keresztül készítem el, amelyhez felhasználom az Asztrológia és Asztrozófia csodálatos eszközét. Ez egy személyes üzenet a lelkednek, amely nem a sablon értelmezésekre fókuszál, hanem az inspirációra és olyan eredeti gondolatokra, amelyek által fölfedezheted az önvalódat és a helyedet a Tejút Galaxison belül, hogy miért vonzódsz bizonyos helyzetekhez és emberekhez. A születési képletedben lévő Csillagképek, és a bennük tartózkodó égitestek rávilágítanak a téged mozgató energiákra és legmélyebb motivációkra, amelyeket elsősorban a szellem útján és a sugallataidon keresztül tudsz lehozni a hétköznapok világába.

Az elemzésben a következő égitestek fognak szerepelni: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Ceres, Vesta, Pallasz Athéné, Juno, Chiron, illetve még a karmikus múltat és jövőt szimbolizáló Holdcsomópontokat is elemzem.
Az égitestek sorrendje az elemzésben az Ekliptika ívét fogja követni, vagyis a Kostól egészen a Halakig, ezért ne lepődj meg, ha például a Ceres-el kezdem az elemzésed a Nap helyett, mivel a Csillagképek sorrendje az Ekliptikán egy Folyamatot jelölnek, mint fejlődési szakaszokat, amelyek egymásra épülnek. Ezen az íven vezetlek végig téged is, hogy a lelked milyen tulajdonságokkal és energiákkal akarja magát azonosítani és felépíteni.

Hogyan kapom meg?

Az elemzés terjedelme 9 oldal PDF-ben, 11-es betűmérettel, amely tartalmaz a szöveg mellett illusztrációkat is, hiszen a vizuális hatások is segítenek a megértésben és elmélyülésben. Az elemzést az általad megadott E-mail címre fogjuk küldeni, amelyet 10 napon belül készítek el. Ha bármilyen ok miatt mégis később készülne el (rendelések száma stb.), akkor arról mindenképpen értesítünk E-mail-ben.

--------------------------------------------

Ha még mélyebbre szeretnél menni az önelemzésben (egy-egy életterület vagy téma mélyebb elemzése) , akkor személyesen és videóhíváson keresztül is lehetőség van Csillagsors Elemzésre, ahol közösen tárjuk fel az elakadásaid okait, illetve mindent le is írhatsz amit fontosnak tartasz, és amiben fejlődnöd kell.
Ezenkívül gyógyításra is jöhetsz hozzánk, hogy az elemzés által feltárt sorscsomókat energetikailag is feloldhassuk. A 'Terápiák' menüben bővebb információt találsz erről a honlapon.

Hasonló szellemben elemzem a születési képletedet, mint ahogy a blogomban írok az aktuális energiákról és csillaghatásokról:
https://www.szerelem-teljessege.hu/cikkek/irasok/temak-szerint/aktualis-energiak-es-hatasok/

További információk az elemzésről és igénylésről, illetve ha bármilyen kérdésed van, akkor E-mail-ben írhatsz nekünk: gabryel505@gmail.com

A helytelenül kitöltött adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.
Érdemes néha leellenőrizni az E-mail fiókodban a "Spam" és "Kuka" mappákat, illetve a promóciók opciót, mert a levelezőrendszerek néha ide továbbítják a leveleket.

Henriel és Gabryel